To je to što me zanima!

'Vukovar je pao ratu, ali u miru ne smije! Nasilje ne toleriramo'

Za nasilje Tomislava Mikulina na Domagoju Hajdukoviću nema opravdanja i to smo jasno poručili isključivši Mikulina iz stranke, kaže predsjednica Foruma mladih SDP-a Biljana Gaća
Vidi originalni članak

Predsjednica Foruma mladih SDP-a Biljana Gaća u svom je gostovanju na N1 televiziji govorila o fizičkom napadu Tomislava Mikulina (šefa ureda predsjednika stranke Davora Bernardića) na člana stranačkog predsjedništva, predsjednika Osječko-baranjskog SDP-a i koordinatora četvrte izborne jedinice Domagoja Hajdukovića.

POGLEDAJTE SPD-OVU IZVANREDNU KONFERENCIJU ZA MEDIJE

- Želim u osobno ime i ime SDP-a izraziti žaljenje što je došlo do incidenta. Jasno smo poručili da je nulta stopa prema nasilju jer smo Tomislava Mikulina isključili iz SDP-a. Za nasilje nema opravdanja, pogotovo što se radi o nasilju u obitelji i napadu na dužnosnika koje je u potpunosti neprihvatljivo - rekla je Gaća i istaknula kako se 'i kod ovog slučaja može vidjeti da je kod nasilja u obitelji najteže ženama i pripadnicima LGBTQ zajednice'.

O političkoj situaciji u Vukovaru?

- Ivan Penava na žrtvi Vukovara gradi političku karijeru dok tvrdi da svima njima ostalima koji žive u Vukovaru nije stalo da se razriješe zločini i zadovolji pravda.

MOTIV NEPOZNAT SDP-ovca Hajdukovića prijatelj fizički napao, ima lakše ozljede

Angažman na skorim izborima?

- Bit ću na izbornim listama SDP-a, ali ne znam na kojem mjestu. Hoću li se buniti ako na listi bude Željko Sabo? Tu temu ostavljam za stranačka tijela, ali... SDP mora biti: čist kao suza.

PRETUKAO HAJDUKOVIĆA Šef Berinog ureda potjeran iz SDP-a: 'Ne toleriramo nasilje, on sebi to ne može dozvoliti'

Poruka biračima je: fokus na obrazovanje.

- Zalagat ću se da u Vukovaru djeca idu zajedno u vrtiće i škole jer... Vukovar je pao u ratu, ali ne smije u miru. A mir nije jednostavno postići jer mir nije samo odsustvo oružanog sukoba nego: temelj blagostanja i prosperiteta - rekla je Biljana Gaća.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • tuti fruti 13 08.06.2020.

    Kaje penava trebao dati ostavku da svi nakon 30 let se sjetite vukovara.Je vas škoro sve natjeral na razmišljanje sa onih 5 staavka.

  • mamojebac70 08.06.2020.

    Čim vidim ..slike tih faca ..idem bljuvat.. maknite to..

  • AUPZDMTRN 08.06.2020.

    Na koji pad Vukovara on, kao šef SDP-a, misli? Na onaj iz 1991. ili na integraciju iz 1998.?

Komentiraj...
Vidi sve komentare