To je to što me zanima!

Vukovarsko-srijemski HDZ najavio stegovni postupak protiv župana Damira Dekanića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U priopćenju navode kako će Županijski odbor sukladno statutu stranke pokrenuti stegovni postupak pred časnim sudom županijske organizacije
Vidi originalni članak

Iz vukovarsko-srijemskog HDZ-a priopćili su u srijedu u povodu uhićenja vukovarsko-srijemskog župana Damira Dekanića (HDZ) kako će se sukladno Statutu stranke protiv Dekanića pokrenuti stegovni postupak.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Na pravosudnim je tijelima da utvrđuju nečiju eventualnu odgovornost za kaznena djela. Za razliku od oporbe, poštujemo presumpciju nevinosti, kao i samostalan rad pravosuđa te ne vršimo na nadležna tijela politički pritisak", navode iz vukovarsko-srijemskog HDZ-a.

Dodaju kako će Županijski odbor sukladno statutu stranke pokrenuti stegovni postupak pred časnim sudom županijske organizacije.

Uskokovi i policijski istražitelji u srijedu od ranog jutra provode uhićenja više osoba i dokazne radnje vezane za vukovarsko-srijemskog župana Damira Dekanića uz kojeg je, zbog prikrivanja prometne nesreće, odnosno povrede službene dužnosti, uhićeno i više policajaca te još osoba.

UHIĆENJE DAMIRA DEKANIĆA Bauk: Ništa novo što HDZ-ovac pokušava spasiti sebe. Fokus priče treba biti na policajcima

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ferata 15.03.2023.

    a šta kaže časni sud kradezea?

  • Jožek121 15.03.2023.

    Ako i smjene ovoga pijanca doći će drugi još gori lopina.

  • neidemdalje 15.03.2023.

    ma podmeću ...rođo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare