To je to što me zanima!

Rusi se spremaju na konačni udar? Broj mrtvih u napadu na Dnjepar popeo se na 45...

Wagner je na Telegramu objavio snimku na kojoj se vide sedmorica vojnika koji drže Wagnerovu zastavu ispred postaje i pucaju iz oružja u zrak
Vidi originalni članak
Idi na 24sata

Komentari 111

  • 17.01.2023.

    Ljudi bez duše!

  • marin.jagodic 17.01.2023.

    tko zna zašto je zgrada pogođena, ukrajinski ministar je rekao da je to zbog djelovanja njihove vlastite protuzračne obrane (pa je zato morao podnijeti ostavku), a i veliko je pitanje tko je (i što je) bilo smješteno u civilnoj zgradi, ne bi bio prvi put da Ukrajinci u stambene objekte, pa čak i u bolnice, škole, ili trg. centre smještaju ratnu tehniku ili skladište municiju. U cijelom ovom ratu poginulo je oko 6.800 civila. To su podaci UN-a, ne ruski podaci. Da se razumijemo... i smrt samo jednog civila je tragedija. Uz napomenu da je najveći broj civila (naročito u prvih 6 mjeseci ovog nesretnog rata) poginuo zato jer Ukrajinci kukavički koriste civile kao živi štit, ili vojnu tehniku smještaju uz, ili čak i unutar civilnih objekata. U američkoj invaziji na Irak poginulo je - najmanje - 500.000 civila, a po nekim procjenama broj se penje i do milijun. I...? Gdje ste tada bili, dežurni komentatori sa 24sata???

  • genadij500 17.01.2023.

    Nažalost Ukraincima je namešten san o članstvu u natu i to je udica koju su progutali i sad ih ruski zločinci uništavaju. Bog zna kak bu to završilo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare