To je to što me zanima!

WHO: U Africi već tjednima pada broj zaraženih covidom-19

Regionalna direktorica WHO-a za Afriku je svejedno upozorila na rizik od novih i potencijalno smrtonosnijih varijanti pa mjere za kontrolu ostaju učinkovit odgovor na porast broja novozaraženih
Vidi originalni članak

Tjedni broj zaraženih koronavirusom u Africi pada već tjednima, najdulje od početka pandemije, objavio je u četvrtak WHO.

UHITILI JEDNOG ČOVJEKA Drama u Švicarskoj: Oteo 'papu cijepljenja', zatočio ga pa tražio novac: Dvoje poginulo u paljbi

Tjedni broj zaraženih u Africi u padu je zadnjih 16 tjedana, a broj umrlih zadnjih osam tjedana i u proteklih tjedan dana iznosi 239, priopćio je WHO.

BROJKE STOŽERA U Zagrebačkoj županiji 30 novooboljelih koronavirusom

Predstojeća hladna sezona na južnoj hemisferi mogla bi izazvati novi porast broja novozaraženih, dodaje.

- Budući da virus i dalje cirkulira, rizik od novih i potencijalno smrtonosnijih varijanti i dalje ostaje pa su mjere za kontrolu pandemije ključne za učinkovit odgovor na porast broja zaraženih- rekla je regionalna direktorica WHO-a za Afriku, Matshidiso Moeti.

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 24.04.2022.

    Broj zaraženih pada jer vlade daju manje za oružje koje prodaju Rusija, Kina i Nato jer Rusija sad ratuje i ne prodaje toliko pa vladama u Africi više ostane za lijekove i cjepivo, hranu i vodu. Crnci trebaju bolje glasati na izborima a ne za korumpirane neznalice koje im kupuju PCR i cjepivo. Tko ima problema sa koronom imao bi i sa gripom s tim da ubačena sequenca može brže prenositi virus. Za bilo koji virus trebaju dva tri lijeka, nekoliko biljnih preparata, nekoliko vitamina i raznih suplemenata, sve to odjedanput plus cjepivo kasnije a netko sve riješi bez lijekova uz blage simptome. Uzrok pandemije su bijedne vlade koje preko medicine zarađuju za državni budžet koji je opterećen proizvodnjom ili kupnjom oružja i laboratoriji koji nemaju dovoljnu razinu sigurnosti pogotovo oni koji su blizu farmi i tržnica životinja.

  • vilim1234 16.04.2022.

    nista od korone u Africi,probati cemo s ratovima i gladu

Komentiraj...
Vidi sve komentare