To je to što me zanima!

Za sve je kriv lampaš: Zapalio je komodu, a žena se ugušila?

Iako su 64-godišnjakinju reanimirali članovi obitelji i Hitna pomoć, nisu je uspjeli oživjeti. Pretpostavljaju da se ugušila u svojoj kući nakon požara koji je buknuo zbog ostavljenog lampaša
Vidi originalni članak

Žena (64) preminula je u noći na subotu nakon ozljeda koje je zadobila u požaru kuće na zagrebačkom Srebrnjaku.

Prema prvim informacijama, oko 1 u noći planulo je prizemlje kuće. Vatra se krenula širiti te su je primijetili rođaci koji žive u susjednoj kući. Provalili su kako bi je izvukli. Neslužbeno doznajemo kako je 64-godišnjakinja ležala na podu s krvavom glavom te su je izvukli na ulicu.

PRONAŠLI JE SUSJEDI Buktinja u Zagrebu: Izvukli je iz kuće, ali ženi nije bilo spasa

Pokušali su je probuditi i oživjeti, no nisu uspjeli. Akciji su se priključili i djelatnici Hitne pomoći, no na kraju su samo mogli konstatirati smrt. Pretpostavljaju kako se ugušila u dimu, no točan uzrok smrti bit će poznat nakon obdukcije.

Očevid je pokazao kako je nesretna žena na komodi zapalila lampaš koji je izazvao požar. Vatra se s namještaja brzo proširila prizemljem kuće te je zahvatila dio potkrovlja.

Požar su ugasili vatrogasci koji su stigli s tri vozila. Dok je dio gasio prizemlje i potkrovlje, jedna ekipa gasila je izvana i spriječila da se požar ne proširi na susjednu kuću. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • merida_1 18.11.2018.

    Lampaš joj sigurno nije razbio glavu...

  • Papatest 18.11.2018.

    Koštao ju je Vukovar glave

  • engel 17.11.2018.

    žalosno je da u glavnom gradu "moderne europske" hrvatske nemaju struju nego moraju koristiti lampaše i svijeće dok se "biznismeni" i "političari" sve više bogate i razbacuju sa novcem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare