To je to što me zanima!

Zagorje pod vodom: 'Kuću sam kupio na kredit, a što ću sad?'

Zabočka naselja Repovec i dijelovi Tisanić Jarka i Jakuševca potpuno su potopljeni. Predsjednik Mjesnog odbora rekao je kako bageri kopaju i rade propuste da bi se voda preusmjerila
Vidi originalni članak

I dok jugo stvara velike probleme u Dalmaciji i Istri, obilne kiše poplavile su sjever Hrvatske. Potopljena su zabočka naselja Repovec, ali i dijelovi Tisanić Jarka i Jakuševca. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

IZRAZITO OPASNO VRIJEME Stiže nova oluja! Crveni alarm upaljen za gotovo cijeli Jadran

- Nekoliko kuća ugroženo je od poplave, a uz ove jake kiše, poplave je uzrokovala činjenica da je jedan mještanin nasipao teren te spriječio prirodni tok vode - ispričao je predsjednik mjesnog odbora Stjepan Hanžić za portal Zagorje.com.

Pogledajte video

Hanžić je rekao kako bageri kopaju i rade propuste da bi se voda preusmjerila i da ne bi dodatno ugrozila kuće. Jedna od kuća koja je stradala je i ona Nikole Tisaniće.

Ovaj mladi otac kaže, kupio je kuću na kredit, uredio ju je za sebe i svoju obitelj, a sad sve pliva.

- Temelji su nam povukli vlagu, sve je puno vode. Nije dobro. Komunalni redar nam je rekao da si to sami moramo rješavati, a kako? - izjavio je Tisanić za Zagorje.com

Nema dobrih vijesti za njega i sve kojima su poplavljeni domovi. DHMZ je objavio prognozu, a ona je - kiša, kiša i još malo kiše. Za gotovo cijelu Hrvatsku. Najmanje oborina bit će na jugu i u Slavoniji i Baranji.

U nedjelju je također najavljena kiša, mjestimice obilna uz grmljavinska nevremena.

Idi na 24sata

Komentari 106

  • najiram 10 17.11.2019.

    pa zato ti je i vlasnik prodal jer je na poplavnom području...sad ćeš ispumpati vodu i osušiti kuću i nikom nikaj...

  • listovača 17.11.2019.

    Komentari na ovaj članak poazuje svu raskoš klerikalaca i njihovog crkvenog nauka.Toliko podlih, bezobraznih i podsj+mješljivih komentara može doći samo od lizača oltara.

  • x00x 16.11.2019.

    mozes opet glasati za voljenu stranku koja ima namete za slivne vode al idu nekom u padze ..al takve mi volimo

Komentiraj...
Vidi sve komentare