To je to što me zanima!

Opet pukao vrelovod u Zagrebu, pet kvartova bez tople vode

Zbog sanacije puknuća magistralnog vrelovoda na Brdovečkoj cesti, od četvrtka u 15 sati do petka ujutro obustavlja se isporuka toplinske energije, izvijestili su
Vidi originalni članak

Obustavlja se isporuka svim krajnjim kupcima u naseljima Gajnice, Malešnica, Špansko, Prečko i Rudeš, izvijestio je HEP Toplinarstvo.

Radnici HEP-Toplinarstva pristupili su hitnoj sanaciji puknuća, nakon čega će se uspostaviti opskrba toplinskom energijom. Predviđeno vrijeme trajanja obustave je do sutra, 31. prosinca 2021. u jutarnjim satima.

Razlozi puknuća vrelovoda su starost dionice vrelovodne mreže te korozija cijevi uzrokovana izlijevanjem oborinskih voda pomiješanih sa sredstvima kojima se zimi tretiraju kolnici. Dionica vrelovoda na kojoj je došlo do puknuća nije bila u obuhvatu radova revitalizacije vrelovodne mreže koji su se provodili ovog ljeta u sklopu projekta „Revitalizacija vrelovodne mreže na području grada Zagreba“.

Radnici HEP-Toplinarstva ulažu maksimalne napore da se puknuće vrelovoda sanira u što kraćem roku, a krajnje kupce mole za strpljenje i razumijevanje, poručuju u priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 98

  • franjo plemeniti 666 31.12.2021.

    Dao Bog da sve popuca..i vrelovod i hladnovod..sve jer dosta se ovaj grad zapustio..sahtovi po 5 cm i vise ulegli stavi se neka tabla obilaze se dok netko ne pogine..dobro je dok cjevi pucaju..grad zapusten ko da je Hirosima .fasade..ceste same grabe..JADAN I BIJEDAN JE ZAGREB...Usvakom pogledu je UNISTEN kao i cijela HRVATSKA

  • Dalibor0704 30.12.2021.

    Da li je netko provjerio stanje fontana, u koje je ljubljeni Banditić uložio novac umjesto za nove cijevi vodoopskrbe i toplinske distribucije?

  • reno1 30.12.2021.

    di je bandidis da to sve popije

Komentiraj...
Vidi sve komentare