To je to što me zanima!

Zagrebački klub zatvorio vrata, nekoliko zaraženih bilo je tamo: 'Zdravlje nam je najvažnije'

Osoblje koje ondje radi u najkraćem roku testirat će se na korona virus, prostor se već dezinficirao, pa se u omiljenom zagrebačkom hramu zabave mogu pohvaliti kako ništa ne prepuštaju slučaju
Vidi originalni članak

Mladi cirkuliraju centrom grada i vjerujem da nismo jedini klub koji su te večeri gosti zaraženi virusom COVID-19 posjetili. Ipak, mi smo zbog sigurnosti naših zaposlenika i vjernih gostiju dobrovoljno odlučili privremeno zaustaviti rad kluba. Najvažnije nam je zdravlje, govori nam Davor Pecci, suvlasnik zagrebačkog noćnog kluba Ray.

POGLEDAJTE VIDEO: Korona virus u Đakovu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osoblje koje ondje radi u najkraćem roku testirat će se na korona virus, prostor se već dezinficirao, pa se u omiljenom zagrebačkom hramu zabave mogu pohvaliti kako ništa ne prepuštaju slučaju.

- Bili smo prvi klub u Hrvatskoj koji je svojim primjerom želio promovirati odgovornost prema zajednici i zatvorili smo klub u ožujku prije službene zabrane rada. Ne mogu reći kako postoji kolegijalnost u ovom biznisu i, da se ne lažemo, mala je šansa da naši gosti tog istog dana nisu negdje ispijali kavu ili partijali prije ili nakon posjeta Rayu negdje drugdje - kaže Pecci, koji je od ponovnog otvaranja uvjete u lokalu prilagodio preporučenim mjerama stožera. Iz HZJZ-a ga još nisu, kaže, kontaktirali.

O slučaju zaraze korona virusom u klubu je pričao i epidemiolog Bernard Kaić

- Mi u Zagrebu imamo četvero ljudi koji su se zarazili, ali ne znamo gdje su se zarazili jer su bili u jednom noćnom klubu u subotu 13. lipnja 2020. Svih četvero su tamo zaraženi, što znači da ne bi trebalo ići u takve prostore, gužve, gdje se ne može izbjeći bliski kontakt s nepoznatim ljudima - rekao je Kaić i dodao apelirao na građane da paze i ne okupljaju se s nepoznatim ljudima. 

Klub Ray oglasio se i na svojoj Facebook stranici. 

- Dragi naši, obavještavamo Vas da smo od nadležne institucije dobili informaciju kako je nekolicina osoba pozitivnih na Covid-19 boravila kraće vrijeme unutar našeg kluba. Slijedom tih informacija, ali i vrlo promjenjive opće epidemiološke situacije u Hrvatskoj, odlučili smo u potpunosti dezinficirati klub te testirati i staviti u samoizolaciju cjelokupno osoblje radi sigurnosti svih Vas, kao i naših zaposlenika. Također, odlučeno je kako Ray klub zatvaramo do daljnjega; odnosno do trena do kad se situacija u Hrvatskoj ne popravi. Nadamo se da vrlo skoro ponovno pjevamo i plešemo zajedno!

Idi na 24sata

Komentari 88

  • 24.06.2020.

    U prvom valu, doduše prvi nije ni prestao, nije bilo toliko žarišta hm

  • nec.1996 24.06.2020.

    cuj ovo zdravlje im je najvaznije ,sada kada su vas zarazili ,sipak bi vi zatvorili,morali ste jer vam svrbi korona,,

  • Kalelarga 24.06.2020.

    Marvo, zbog prehlade radite pizdarije....

Komentiraj...
Vidi sve komentare