To je to što me zanima!

Zagrebački profesor dobio je mjesec dana zatvora: 'Nisam bio pijan, provocirali su me...'

Sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu donio je odluku o jednomjesečnom istražnom zatvoru za profesora, navodeći opasnost od ponavljanja djela
Vidi originalni članak

Profesor Strojarske tehničke škole u Zagrebu, koji je 15. prosinca napao učenika, tvrdi da nije bio pod utjecajem alkohola tijekom incidenta. Ipak, policija ga je predala pritvorskom nadzorniku, te je kazneno prijavljen zbog pokušaja nanošenja teških tjelesnih ozljeda, nanošenja tjelesnih ozljeda i dvaju kaznenih djela povrede djetetovih prava.

POLICIJA OBJAVILA DETALJE Uhitili su učitelja koji se tukao s učenicima u zagrebačkoj školi

- U krivu sam. Znam da moram prestati s povremenim pivicama. I znam da nisam trebao tako reagirati jer sam ipak ja profesor i zbog toga mi je jako žao. Ali poričem da sam bio u razredu pod utjecajem alkohola. Bilo je to na četvrtom satu nastave. Jedan učenik je puštao glazbu na satu, drugi je bacao kuglice koje je ukrao s novogodišnjeg bora - rekao je u svoju obranu 61-godišnji profesor koji je nanio ozljede dvojici svojih učenika.

'TREBAO JE NA BOLOVANJE' Novi detalji sukoba: Profesor koji je tukao učenika navodno je imao smrtni slučaj u obitelji

- Onda je jedan digao tri prsta i rekao mi da sam četnički vojvoda. Pitao sam ih: ‘Tko vas je tako odgojio!?‘ S police je pala remenica i udarila đaka. Nastavili su me dalje provocirati, a jedan učenik mi je rekao: ‘Ajmo popiti bombicu van‘. Tom jednom đaku koji se ozlijedio rekao sam da se makne od mene te sam ga odgurnuo i pali smo. A ostali đaci su to sve gledali i doslovno navijali - rekao je još profesor na ispitivanju, prenosi Jutarnji list.

Sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu donio je odluku o jednomjesečnom istražnom zatvoru za profesora, navodeći opasnost od ponavljanja djela. Neposredni svjedoci incidenta tvrde da je profesor bio pod utjecajem alkohola tijekom nastave te da je bazdio na alkohol. Dodatno, tvrde da tog dana nije bio sposoban čak ni otključati vrata učionice.

Idi na 24sata

Komentari 175

  • Prekobicnjak 23.12.2023.

    Podrška Profesoru !

  • kraljtom 23.12.2023.

    Loša škola i loši đaci. Podrška profesoru. Takve đake bi trebalo naglavačke izbaciti iz škole i zabraniti im da više na teret proračuna igdje idu u školu.

  • mery1205 23.12.2023.

    Sramotno,to je samo podrška djeci da nastave takvo ponašanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare