To je to što me zanima!

Zaharova 'udarila' po Bidenu i saveznicima: Isprovocirali ste ovo, gurate nas u nuklearni rat!

Putinova miljenica Marija Zaharova u novom je istupu optužila SAD da gura svijet u rat, a na udaru se našao i japanski premijer zbog izjava kako strahuje da će Rusija koristiti nuklearno oružje u Ukrajini...
Vidi originalni članak

Amerika i njezini saveznici su na rubu rata s Rusijom. Rata koji bi mogao prerasti u nuklearni sukob, poručila je glasnogovornica ruskog ministarstva vanjskih poslova Marija Zaharova.

Ona, za razliku od svojih kolega koji se natječu tko će više zaprijetiti Zapadu, nije to napravila direktno, ali...

WAGNER GRUPA Putinova zloglasna 'privatna vojska' vrbuje po zatvorima? Tu trunete, tamo ćete biti slobodni

- Zbog akcija Joea Bidena sukob između dvije atomske sile izgleda neizbježno. Isprovocirali su pogoršanje 'krize' u Ukrajini, otpočeli su hibridni rat protiv nas... Washington i saveznici balansiraju opasno na rubu otvorenog rata s Rusijom - kaže Zaharova, prenosi ruska novinska agencija TASS.. 

BRINU GA DEMOKRATSKI PROCESI... Lukašenko u elementu: Fašisti iz NATO-a nisu nestali, znamo da žele napasti Rusiju, neće uspjeti

Nije joj se dopala ni izjava japanskog premijera. Fumio Kishida nedavno je izjavio kako je zabrinut da će Rusija koristiti nuklearno oružje u Ukrajini.

NEW YORK IZDAO UPUTE 'Šanse su male, ali ako dođe do napada nuklearnim oružjem, slušajte vlasti i ne ispitujte...'

- Istina se izvrće kako bi se naštetilo Rusiji s tom propagandom. Najveći rizik od nuklearnih bombi stiže od vašeg zaštitnika SAD-a - oštra je Zaharova. 

SREDIŠNJI DIO TURNEJE Biden prvi put na Bliskom istoku kao američki predsjednik

Zadnjih tjedana u ruskom medijskom prostoru sve se više spominje nuklearno oružje i mogućnost nuklearnog rata. Naravno, po njihovim voditeljima i gostima, SAD i ostatak svijeta ne bi imao nikakve šanse protiv Rusije. Tvrde da Britaniju potope u tri minute, da imaju 'naciljane' sve veće europske gradove... 

OVDJE PRATITE SITUACIJU U UKRAJINI IZ MINUTE U MINUTU

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Ivana 1177 14.07.2022.

    Marija, Aristotelu našeg vremena.

  • Herzegowaz! 13.07.2022.

    Ne boj se ćuke koji laje

  • 13.07.2022.

    Oni koji su regulirali sporazume Minsk1 i Minsk2 su odgovorni za rat. Sada je lako trećoj strani jer se Rusija i EU lažu međusobno još od sporazuma Ribbentrop-Molotov. Prvo treba osuditi onoga tko je srušio Boeing 777 iznad Donjecka kada je poginulo 298 ljudi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare