To je to što me zanima!

Zapalio se tramvaj u središtu Zagreba, promet normaliziran

U zagrebačkoj Ilici kraj Trga bana Josipa Jelačića se oko 20 sati u utorak zapalio tramvaj. Zbog požara je do 21 sat bio zastoj tramvajskog prometa u oba smjera
Vidi originalni članak

U zagrebačkoj Ilici kraj Trga bana Josipa Jelačića se oko 20 sati u utorak zapalio tramvaj. Zbog požara je bio zastoj tramvajskog prometa u oba smjera, a promet je normaliziran oko 21 sat. Policijski očevid je u tijeku, a okolnosti požara će se znati uskoro.

Čitatelj nam je javio kako su vatrogasci čistili snijeg te su policajci zaustavili promet. Stao je tramvaj te su putnici izašli iz vozila, a u tom trenutku je planuo požar. Radi se o tramvaju na liniji broj 12, koji je vozio iz Dubrave prema Trešnjevci.

Drugi čitatelj Ivan kaže da su pozvani vatrogasci. Oni su otvorili poklopac na podu tramvaja te su aparatima ugasili plamen. Nakon 20-ak minuta došao je kamion koji je odvukao tramvaj u spremište.

Idi na 24sata

Komentari 100

  • reley 16.01.2013.

    Za očekivati je nove cijene zetovih usluga.Još mi porezni obveznici grada Zagreba koje nitko nije pitao želimo li nove tramvaje otplaćujemo iste,a grad nema novaca.Pa di je lova i tko je dogovarao bez nas.

  • axse 16.01.2013.

    a koliko je star taj tramvaj na slici,al nisu se usrećli baš ni s ovim novim,karta je preskupa definitivno

  • vjeverka 16.01.2013.

    stvarno ni meni nije jasno kak žive ovi skandinavci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare