To je to što me zanima!

Zaražena žena koju su htjeli poslati suprugu ostaje u Areni

Gospođa ima tešku neurološku bolest i uz to se pokazala da je covid pozitivna, ali nema znakove Covid bolesti, izjavio je koordinator Arene Zagreb Davor Vagić
Vidi originalni članak

Nakon što su Zagrepčanku (74) poslali doma s korona virusom, nepokretnu nakon moždanog udara, a suprugu nitko nije ni rekao da ima i koronu, iako je i on u rizičnoj skupini, koordinator COVID centra u Areni Zagreb Davor Vagić komenntirao je večeras ovaj slučaj i rekao da žena ostaje u Areni dok ne bude negativna. 

- Gospođa je kod nas i to je jedan od razlog zašto i postoji stacionar Arena Zagreb. Gospođa ima tešku neurološku bolest i uz to se pokazala da je covid pozitivna, ali nema znakove covid bolesti, ali kod kuće ima supruga koji je isto tako težak bolesnik i gospođa je kod nas dok ne bude covid negativna i nakon toga će moći ići kući - rekao je Vagić za RTL Danas. 

Podsjetimo, jučer smo pisali kako su ženu, jer nikog nije bilo kod kuće, vratili u Covid bolnicu u Dubravu, a onda su je odande prevezli u Arenu, namijenjenu zaraženima s blažim simptomima.

- Ne razumijem zašto to nije odmah učinjeno, umjesto da se ugrožava moga oca, kroničnog bolesnika. Zar tako čuvamo starije - ogorčeno se pita njezin sin Denis Polašek.

KOLAPS SUSTAVA 'Zaraženu i nepokretnu mamu poslali su ocu da brine o njoj'

- Nikoga se ne šalje prije nego se razgovara s rodbinom i vidi koji je najbolji način za određenog pacijenta - dodao je te naglasio kako je u ova dva tjedna kroz Arenu je prošlo 118 pacijenata, 77  ih je otpušteno, a 41 pacijent se nalazi ovdje.

- To znači da je Arena Zagreb u ovom testnom dijelu opravdala očekivanja - rekao je i naglasio da se tu nalaze pacijenti s lakšom do srednje teškom kliničkom slikom.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ispravak navoda 12.12.2020.

    Arena je opravdala svoje postojanje jer vam je sada sve "covid"... jedna žena imala želučane probleme, odvezli ju u bolnicu i "ustanovili" da ima koronu. Naravno da je sad na covid protokolu i nadam se da ju neće ubiti kao što to rade mnogima. Ovaj teror i konc. logor koji ovako sprovodite će valjda jednom shvatititi ljudi i neće vam letiti za svaku povišenu temperaturu. Tako ste ih istrenirali da vam sami dolaze... to je do sada neviđeni scenarij!

  • totalnoodvaljen 12.12.2020.

    Nađite dobrog odvjetnika. Pod hitno. Vani po mogućnosti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare