To je to što me zanima!

Zastupnik i gradonačelnik: Bulj kaže kako će biti još uspješniji i da će Sinju biti veća vidljivost

'Ne da mogu, nego ću biti još uspješniji i još će biti veća vidljivost grada Sinja i nitko više nikada neće moći blokirati bilo kakav projekt za grad Sinj', rekao je Bulj
Vidi originalni članak

Mostov Miro Bulj najaktivniji je saborski zastupnik, a osim što je rekorder po broju javljanja za riječ (a i po dobivanju kazni u Saboru), sada je i novi gradonačelnik Sinja. Za Dnevnik Nove TV najavio je da će i dalje ostati u Saboru te paralelno raditi i posao gradonačelnika. U svoju sposobnost da obavlja oba posla, ne sumnja. 

- Ne da mogu, nego ću biti još uspješniji i još će biti veća vidljivost grada Sinja i nitko više nikada neće moći blokirati bilo kakav projekt za grad Sinj - rekao je Bulj.

Osvrnuo se i na Alku.

- Alka kao brend Dalmacije nije vidljiva, samo tri, odnosno četiri dana u osmome mjesecu. Ona mora biti pokretač razvoja grada Sinja, ekonomskog, gospodarskog, a u turističkom potencijalu, onoga što nudi Sinj i Cetinski kraj, Alka mora biti vidljivija 365 dana, ne samo u Hrvatskoj, nego i u Europskoj uniji i cijelom svijetu - objasnio je Bulj. No dodao je, da će od sad sve što su obećali političari na Alkama i u svojim kampanjama, ovaj put morati odraditi te da su na Alku svi dobrodošli.

- Međutim, političari koji dolaze s viših razina, napokon će morati građanima grada Sinja reći kad će se točno početi graditi i raditi ono što su obećali - zaključio je Bulj.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Crocitizen 01.06.2021.

    Da je kojim slučajem bija netko iz HDZ ili koje druge smrdljive stranke,odma bi ga razapeli da je "foteljaš" (ukruv ) uhljeb..

  • Luna777 01.06.2021.

    Osebujna, prodorna ličnost ovaj Bulj. Činjenica jest da nema dlake na jeziku, i da je najaktivniji zastupnik koji dolazi na posao (za razliku od mnogih zastupnika), što je potrebno u ovoj političkoj žabokrečini. Da je barem više "Bulja" koji ne prezaju reći Plenkoviću što misle. Eto toliko je isprovocirao Plenkovića da ga je ovaj htio i fizički napasti. Sinj je dobio odlučnog čovjeka za gradonačelnika.

  • Uroš7383 01.06.2021.

    Bulj nije član Mosta!

Komentiraj...
Vidi sve komentare