To je to što me zanima!

Zbog obitelji dobio velik stan u Zagrebu. Banožić u isto vrijeme prima naknadu jer su u Slavoniji

Ministar Mario Banožić dobio je na korištenje velik trosobni stan, a jedan od razloga je i broj članova obitelji. U isto vrijeme, Banožić na plaći prima i naknadu za odvojeni život
Vidi originalni članak

Nakon što je otkriveno da je ministar obrane Mario Banožić, koji je inače iz Vinkovaca, dobio na korištenje veliki trosobni stan u centru Zagreba, o cijelom slučaju prije 10 dana oglasio se i MORH iz kojeg su poručili da ministar nije birao koji će stan koristiti. Također, rekli su i da je kvadratura stana vezana za dužnost koja se obavlja te ovisno o broju članova obitelji, a Banožić ima troje djece te je, navode, imao pravo na stan veće kvadrature.

NASTAVAK PREPUCAVANJA Banožić: 'Kolege me pitaju što je s Milanovićem. Kako objasniti to ponašanje? Neću se truditi"

No sada je Telegram dobio i potvrdu iz MORH-a da ministar Banožić na plaći svaki mjesec prima naknadu za odvojeni život od obitelji.

Radi se o naknadi na koju pravo ima svaki hrvatski radnik koji radi izvan mjesta svog stanovanja i pritom je odvojen od obitelji. Neoporeziva visina naknade je maksimalno 1.750 kuna mjesečno.  Pomnoži li se s brojem mjeseci koliko je Banožić u ministarskoj fotelji, iznos se drastično penje. 

Nacional koji je prvi objavio priču o stanu je napisao i da su dokumenti tvrtke Državne nekretnine otkrili da je potrošeno više stotina tisuća kuna na uređenje stana.U MORH-u kažu da je stan bio prazan i zapušten te je u njega u nekoliko navrata i provaljivano.

RATNI BROD KAO TAXI Imamo potvrdu: Na popovnjači s nadbiskupima se besplatno vozio i ministar Ivan Malenica

- Nije istina, kako se navodi u tekstu da je stan bio uređen za ministra Banožića. Naime, navedeni stan djelomično je bio uređen i prije nego što je predan na korištenje ministru Banožiću-  kažu iz MORH-a.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • lukicluka11 19.11.2021.

    Čekam da se Plenkošenko očita o lopovu Banožiću kojega on posebno štiti, a reći će kako on ništa ne zna, kako je sve zaboravio.

  • lukicluka11 19.11.2021.

    A šta drugo i bolje očekivati od hdz bande i lopova Banožića, te njegovog šerifa Plenkana., to je to kad seljak dođe na položaj, ( izvinjavam se poštenim i vrijednim Slavonskim seljacima).

  • Nekitom 19.11.2021.

    Kako ga nije sram? Još se onako šepuri. I ovo je za momentalnu ostavku!

Komentiraj...
Vidi sve komentare