To je to što me zanima!

Zelenskij: 'Ako netko misli da se Ukrajinci boje ili se predaju - ne zna ništa o Ukrajini. Idite kući'

"Željeli su nas uništiti toliko puta. Nisu mogli. Toliko smo toga prošli. Ako netko misli da se Ukrajinci, nakon što su sve ovo prevladali, boje, slomljeni ili predaju – ne zna ništa o Ukrajini, rekao je ukrajinski predsjednik
Vidi originalni članak

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenskij jutros se na Facebooku obratio građanima te im rekao da se ukrajinske obrambene linije drže dok ih ruske snage napadaju, a da Rusija nije stala s bombardiranjem od ponoći.

>>> Zbivanja iz rata u Ukrajini iz minute u minutu možete pratiti OVDJE.

LOGISTIČKI PROBLEMI Što je s ruskim konvojem koji ide prema Kijevu? 'Smatramo da ostaju bez hrane i goriva'

"Željeli su nas uništiti toliko puta. Nisu mogli. Toliko smo toga prošli. Ako netko misli da se Ukrajinci, nakon što su sve ovo prevladali, boje, slomljeni ili predaju – ne zna ništa o Ukrajini. I u Ukrajini nema što raditi. Idite kući", poručio je Zelenskij.

Rekao je da su cijelu noć trajali napadi na ukrajinske gradove, ali da se ukrajinska vojska dobro drži te dodao je da su promjena ruske taktike i granatiranje civila u gradovima pokazali da je Ukrajina uspješna u odupiranju početnom planu Moskve da iznese brzu pobjedu kopnenim napadom.

Idi na 24sata

Komentari 101

  • BROKRO 03.03.2022.

    lako tebi lajat iz Bunkera, izadi van pa laj

  • gvagec 03.03.2022.

    Ne štitim Ruse ali Mali i ti bi htel odma sve i po svaku cijenu. Koliko je našoj Državi trebalo da se priključi EU i NATO. Ako hoćeš sve preko noći onda eto to je to. Žal mi je ali trebalo je ipak malo filozofije, imali ste vremena .......................

  • 03.03.2022.

    Ovaj je više influencer i like kolektor, da li je itko svjestan koliko je on nesposoban i koliko gura Ukrajinu u sve dublju provaliju bez povratka. Kakav Božiji heroj? Nije svaki posao za svakoga, za njega je onaj komedijaša.

Komentiraj...
Vidi sve komentare