To je to što me zanima!

'Želite spustiti sjedalo? Treba pitati putnika iza smeta li mu'

Incident je počeo tako što je Wendi Williams prvo spustila naslon sjedalice prema putniku iza sebe, a on ju je zamolio da se uspravi, jer je upravo ručao
Vidi originalni članak

Nakon videa koji je postao viralan, a u kojem je žena na letu American Airlinesa spustila svoje sjedalo, nakon čega je putnik iza nje šakom udarao o naslon, oglasio se direktor Delta Airlinesa, još jedne američke aviokompanije, Ed Bastian

On kaže da putnici imaju pravo spustiti naslon, ali da bi bilo u redu pitati putnika iza sebe odgovara li im to - posebice ako su visoki, javlja NBC News. 

Podsjetimo, incident je počeo tako što je Wendi Williams prvo spustila naslon sjedalice prema putniku iza sebe, a on ju je zamolio da se uspravi, jer je upravo ručao. Ona se uspravila, a kada je putnik završio s obrokom, ona ga je opet spustila.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- U tom trenutku je počeo gurati naslon od sebe i neprestano ga lupati šakom. Počela sam ga snimati i pozvala sam stjuardesu - napisala je na Twitteru.

Putnik je sve žešće počeo udarati u naslon, a Williams je napisala da ga je devet puta udario vrlo snažno.

SVAĐA ZBOG KOMOCIJE Spustila sjedalo u avionu, a onda je putnik iza nje poludio...

- Evo velikog seronje! Bio je ljut jer sam spustila sjedalo i udario je oko 9 puta - jako, a tad sam počela snimati pa se počeo ponašati ovako - napisala je u opisu videa.

No, stjuardesa nije imala 'sluha' za njenu pritužbu i stala je na stranu putnika koji je sjedio iza nje, i rekla da je njemu iza tijesno.

Potom je ona rekla da je boli vrat i leđa, da joj jedan vratni disk nije spojen.

Njen video je izazvao podijeljene reakcije na društvenim mrežama. Jedni su kritizirali putnika što se tako ponašao, a drugi su kritizirali nju i okrivili je da je previše nagnula naslon i da se to naprosto ne radi.

American Airlines joj se ispričao, ali Williamsova nije zadovoljna samo isprikom, jer smatra da su trebali kazniti stjuardesu koja je, po njoj, neprimjereno reagirala.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • 17.02.2020.

    dobila bi baba hracak i zvaku u kosu

  • nori 🖖 16.02.2020.

    Uvesti će i stajaća mjesta

  • muđibur rahman 16.02.2020.

    jaaako bistro ! Putnik ispred te pita je li može spustiti naslon i ti mu pristojno odobriš ...onda ti pitaš onog iza sebe je li ti "smiješ " spustiti naslon i on to odbije ! ....i kaj onda ?! ...onda lepo uživaš devet sati stješnjeno između prednjeg spuštenog i svog ne spuštenog !....isto vrijedi i za bus !....i ti mudraci iz aviokompanije su isto jaaako bistri - kaj nisu napravili veći razmak između sjedala , pa da ti ne smeta prednje , spušteno sjedalo ?!.....aaaa da, možda zato kaj bi onda manje zaradili ?!.....lako je s tuđim k.... po plotu lupati ...napravite komfor na svoju štetu (manju zaradu) a ne tražite od putnika da se odriču dijela svog komfora kad već ne sudjeluju u vašem profitu mudraci !

Komentiraj...
Vidi sve komentare