Obavijesti

News

Komentari 305

Spustila sjedalo u avionu, a onda je putnik iza nje poludio...

Spustila sjedalo u avionu, a onda je putnik iza nje poludio...
1

Putnik je počeo šakom udarati u naslon njene sjedalice nakon što ga je spustila, a ona ga je snimila mobitelom i video stavila na internet - reakcije ljudi su podijeljene

VIDEO

Žena na letu American Airlinesa je na društvenim mrežama objavila video kako bi osramotila putnika, koji je sjedio iza nje, za kojeg je napisala da je neprestano udarao šakom u njezinu sjedalicu nakon što je spustila naslon.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:13

Incident je počeo tako što je Wendi Williams prvo spustila naslon sjedalice prema putniku iza sebe, a on ju je zamolio da se uspravi, jer je upravo ručao. Ona se uspravila, a kada je putnik završio s obrokom, ona ga je opet spustila.

- U tom trenutku je počeo gurati naslon od sebe i neprestano ga lupati šakom. Počela sam ga snimati i pozvala sam stjuardesu - napisala je na Twitteru.

Putnik je sve žešće počeo udarati u naslon, a Williams je napisala da ga je devet puta udario vrlo snažno.

- Evo velikog seronje! Bio je ljut jer sam spustila sjedalo i udario je oko 9 puta - jako, a tad sam počela snimati pa se počeo ponašati ovako - napisala je u opisu videa.

No, stjuardesa nije imala 'sluha' za njenu pritužbu i stala je na stranu putnika koji je sjedio iza nje, i rekla da je njemu iza tijesno.

Potom je ona rekla da je boli vrat i leđa, da joj jedan vratni disk nije spojen.

Njen video je izazvao podijeljene reakcije na društvenim mrežama. Jedni su kritizirali putnika što se tako ponašao, a drugi su kritizirali nju i okrivili je da je previše nagnula naslon i da se to naprosto ne radi.

American Airlines joj se ispričao, ali Williamsova nije zadovoljna samo isprikom, jer smatra da su trebali kazniti stjuardesu koja je, po njoj, neprimjereno reagirala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 305
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa