To je to što me zanima!

Žena koju su napali bul terijeri u Varaždinu: 'Držala sam ga da ne usmrti moju kujicu i vrištala'

Osječanku Valeriju Gotić-Gomerčić (67) i njezina psa Lotu u Varaždinu su napala dva bul terijera. Boje ih se i stanari u zgradi u kojoj žive, a njihova vlasnica kaže kako su obje jednako krive jer pse nisu držale na povodcu
Vidi originalni članak

Kad sam vidjela da taj pas krvoločno drži moju šest mjeseci mladu kujicu za vrat, nisam razmišljala, skočila sam na njega, rukama mu nastojala razdvojiti čeljust kako bih oslobodila svoju Lotu. Stisak čeljusti je malo popustio, Lota se izmaknula, a ja sam ga rukama obgrlila da ga spriječim u daljnjem napadu. To je jak pas, mišićav, težak, i koprcajući se u mom stisku srušio me na tlo, no nisam ga htjela pustiti. Vrištala sam u pomoć, govori nam još šokirana Osječanka s adresom u Varaždinu, čijega su psa, mladu švicarsku planinsku kujicu Lotu, u subotu ujutro na livadi Ulice Zrinskih i Frankopana u Varaždinu napala dva bul terijera.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 6

  • samouprolazu 02.06.2022.

    @tiha xena da, mali se htio IGRATI, ali veliki taj pojam ne poznaje. Zakon kaze da svi veliki MORAJU biti na povodcu, mali ne moraju. Kad te mali napadne, sutnes ga i problem rjesen. Kad te veliki napadne, nema ti pomoci. Totalna zabrana drzanja svih opasnih pasmina(bulovi, stafordi, ...)

  • tiha xena 02.06.2022.

    dakle, zena je sama priznala da je njen pas pojurio prema bull terijerima. da ste imalo informirani, znali bi da bullovi instiktivno brane svoje. evo, mene je jučer napala mješanka bišona jer sam došla njenoj gazdarici u goste - jel trebam pozvat policiju?

  • max2017 02.06.2022.

    Ni vezanog pita nije mogla kontrolirati a nevezani je otkočeni projektil.........Napadnuta žena i pas imati će teže posljedice svakako jer i policija simpatizira i podržava napadaće koji su im mokri san..........O zakonu govori tretman (prekršaj o redu i miru), kao i globa u mrtvoj valuti...........Promjena zakona i tretman kaznenog djela a ne prekršaja.....i obavezna novčana posljedica od minimum 1000 eura...

Komentiraj...
Vidi sve komentare