To je to što me zanima!

Žena nije stala na znak 'STOP' pa je naletjela na motociklista

Motorist, inače njemački državljanin, jaukao je od bolova, a vozačica Dacie koja je naletjela na njega odmah mu je pomogla. Odvezen je u KBC Sušak. Na sreću, ne radi se o težim ozlijedama
Vidi originalni članak

Nijemac (56) ozlijeđen je u subotu oko 12.40 sati u sudaru na izlazu iz Delnica, nedaleko Inine benzinske postaje.

- Vozio je motocikl austrijskih registracija i kretao se iz smjera Broda na Kupi, tj. Slovenije, prema Delnicama. Dolaskom na raskrižje Šetališta I.G.Kovačića, u njegov lijevi bočni dio udarila je vozačica Dacie, delničke registracije, koja se nije zaustavila na znak STOP - doznajemo iz PU primorsko goranske.

- Vozačica je bila u šoku, no odmah je motoristu, koji je jaukao od bolova, priskočila u pomoć te mu do dolaska Hitne službe iznad glave držala kišobran kako bi ga zaštitila od sunca. Žalio se na bolove u rebrima. Na upite djelatnika Hitne on je u jednom trenu pokazao palac gore te su ga u svjesnom stanju odvezli u bolnicu - kazao je svjedok nesreće.

Nesretni motorist hitno je prevezen u KBC Sušak gdje se nalazi u obradi, no iz policije kažu kako sve upućuje da se ne radi o težim ozljedama.
 

Idi na 24sata

Komentari 52

  • 01.09.2019.

    Zena za volanom-opasnost na cesti

  • 01.09.2019.

    Prezivio je zato jer nije vozio kao divljak. Da je drugacije bi to zavrsilo

  • 01.09.2019.

    došao kolega iz Njemačke i priča kako je jedan naš tamo napravio s*anje u prometu. nije nikoga ubio, nije nikoga ozljedio. zbog ženske se napio i razbio auto. prvi prekršaj. oduzeli mi vozačku na godinu dana, platio masnu kaznu, a za godinu dana mora polagati ispit i taj ispit nazivaju "idioten test" jer ga je nemoguće proći, navodno je prolaznost samo 15%. pa ti radi onda prekršaje u prometu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare