To je to što me zanima!

Žena rodila tuđu bebu: Vezala sam se za dijete, kasnije sam ga bila prisiljena predati strancima

Žena rodila tuđe dijete nakon što joj je klinika dala pogrešan embrij tijekom izvantjelesne oplodnje.
Vidi originalni članak

Par tuži Kalifornijski centar za reproduktivno zdravlje (CCRH) jer su nakon DNA testa otkrili da dijete koje su rodili nije njihovo biološko dijete te da je njihovo pravo dijete rođeno drugom paru, prenosi BBCnews.

IVF je postupak tijekom kojeg se ženina jajašca oplode muškim spermom u laboratoriju prije nego što se embriji implantiraju u ženinu maternicu. Grešku su primijetili na porodu jer je kćer koju su dobili bila mnogo tamnija nego oni i shvatili su da nešto nije u redu. Svoju biološku kćer dobili su tek četiri mjeseca nakon poroda kada su pronašli par koji je greškom dobio njihov embrij.

- Umjesto da dojim svoje dijete, dojila sam i vezala se za dijete koje sam kasnije bila prisiljena predati strancima - izjavila je Daphna.

Daphna i Alexander su zbog ovog traumatičnog iskustva potražili psihološku pomoć zbog simptoma anksioznosti, depresije i PTSP-a.

Iako su uspjeli vratiti svoju biološku kćer, kako kažu, sjećanje na njihovu trudnoću i porod zauvijek će biti okaljana stvarnošću da smo rodili tuđe dijete koje su bili prisiljeni dati nekome drugome.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • ZLATKO7777 10.11.2021.

    Kako ljudi u svemu pokažu svoju narav...kad niste mogli imati djece,pristali bi na bilo što,a sad kad ste dobili dijete,sad bi se tužili.Umjesto da situaciju prigrlite i shvatite da ste roditelji obje djevojčice,kao i drugi par,da se s njima povežete i budete prijatelji i zbog toga sretni. Sad ćete tužiti one koji su vam pomogli postati ono kaj prirodno niste mogli postati.Sramota za ljudski rod.

  • AdriaCro 10.11.2021.

    Kod nas je godinama sa svojim suradnicima dr. Asim K. ženama krao jajne stanice i embrije pa usađivao drugima i rađale tuđu djecu da i nisu znale sve da bi on imao što više uspješnih trudnoća umjetnom oplodnjom.Tko zna koliko djece majke imaju,a da ne znaju za njih.Od svega je najstravičnije to da su se ta djeca mogla i mogu upoznati,zaljubiti i imati djecu,a da ne znaju da su u bliskom krvnom srodstvu..Kako to kod nas ide,on i suradnici 2009. god.su oslobođeni krivnje zbog zastare i nastavio je raditi u Kataru..Vjerojatno to netko od liječnika i dalje radi..

  • kikiriki i kokice 09.11.2021.

    Tko sa đavlom tikve sadi od glavu mu se razbijaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare