News

Komentari 29

Žena rodila tuđu bebu: Vezala sam se za dijete, kasnije sam ga bila prisiljena predati strancima

Žena rodila tuđu bebu: Vezala sam se za dijete, kasnije sam ga bila prisiljena predati strancima

Žena rodila tuđe dijete nakon što joj je klinika dala pogrešan embrij tijekom izvantjelesne oplodnje.

Par tuži Kalifornijski centar za reproduktivno zdravlje (CCRH) jer su nakon DNA testa otkrili da dijete koje su rodili nije njihovo biološko dijete te da je njihovo pravo dijete rođeno drugom paru, prenosi BBCnews.

IVF je postupak tijekom kojeg se ženina jajašca oplode muškim spermom u laboratoriju prije nego što se embriji implantiraju u ženinu maternicu. Grešku su primijetili na porodu jer je kćer koju su dobili bila mnogo tamnija nego oni i shvatili su da nešto nije u redu. Svoju biološku kćer dobili su tek četiri mjeseca nakon poroda kada su pronašli par koji je greškom dobio njihov embrij.

- Umjesto da dojim svoje dijete, dojila sam i vezala se za dijete koje sam kasnije bila prisiljena predati strancima - izjavila je Daphna.

Daphna i Alexander su zbog ovog traumatičnog iskustva potražili psihološku pomoć zbog simptoma anksioznosti, depresije i PTSP-a.

Iako su uspjeli vratiti svoju biološku kćer, kako kažu, sjećanje na njihovu trudnoću i porod zauvijek će biti okaljana stvarnošću da smo rodili tuđe dijete koje su bili prisiljeni dati nekome drugome.

Najčitaniji članci