To je to što me zanima!

Živjela je 'život iz bajke' dok je nisu našli mrtvu u automobilu

Tatjana je iz Rusije došla u Tursku kako bi tamo radila. Upoznala je Ibrahima. Bili su u vezi i on ju je vozio u skupom automobilu, kupovao joj poklone...A onda su otišli na izlet
Vidi originalni članak

Ruskinja Tatjana (19) otišla je u Tursku kako bi zaradila nešto novaca. Bilo je to u lipnju prošle godine. Sve je u početku bilo u redu. Zaposlila se u kasinu i zaljubila u Ibrahima (28) koji joj je poklanjao skupe poklone, cvijeće, vodio ju u restorane...

No Tatjana se svojim roditeljima požalila da se Ibrahimova obitelj protivi njihovoj vezi. Pretpostavlja se da je to bilo iz vjerskih razloga.

Ibrahim i Tatjana su krajem studenog otišli na izlet u planine. Ibrahim tvrdi da je Tatjani pozlilo nakon njihovog povratka u Istanbul i da je umrla nesretnim slučajem.

No njezini roditelji mu ne vjeruju. Tijelo koje su pronašli u njegovom autu navodno je bilo puno podljeva i masnica. Roditelji ubijene tvrde i da im je Ibrahimova obitelj ponudila veliku svotu novaca ako ne budu ispitivali kako im je kći umrla. Turska policija je pokrenula istragu.

Ruski Generalni konzulat u Istanbulu potvrdio je djevojčinu smrt.

- Uzrok smrti nećemo komentirati sve dok ne dobijemo kompletne rezultate - kaže policija.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • julia04 05.12.2017.

    ne razumim sta je ode zivot iz bajke, sta su novci auti pokloni bajka, a mislim

  • Uznik 04.12.2017.

    5nista neobicno i nase se vucaraju sa starcima nijemcima mogu im bit djedovi

  • Papatest 04.12.2017.

    Nagrabusio je Ibro

Komentiraj...
Vidi sve komentare