To je to što me zanima!

Zoran Mamić odletio u Dubai? Odvjetnik: Vraća se sigurno kroz sedam dana, kao što je i obećao

Nakon što je posjetio brata koji je od presude pobjegao u BiH, Zoran Mamić danas je pak odletio u Dubai. Njegov odvjetnik kaže da ima poslove koje mora završiti. Mamić je osuđen na 4 godine i osam mjeseci
Vidi originalni članak

Pravomoćno osuđeni Zoran Mamić početkom tjedna je uznemirio javnost kad je nakon ročišta u Osijeku zbog izvlačenja novca iz Dinama otišao autom u BiH kako bi posjetio brata, a danas je pak navodno odletio u Dubai, objavio je Jutarnji.

'NISAM BJEŽAO' Zoran Mamić o odlasku u BiH: 'Ne vidim gdje je problem da sam otišao posjetiti svog brata'

No, njegov odvjetnik potvrdio je da je otputovao u inozemstvo, ali ne zna je li riječ baš o Dubaiju.

- Jest, istina je, otputovao je u inozemstvo, ne znam je li baš točno u Dubai. Znam da je otišao obaviti neke stvari prije nego se upusti u izvršenje kazne. Vraća se sigurno u roku od sedam dana, kao i prošli put što je i obećao. Obavit će neke formalne stvari, ima neke poslove, prije je radio u inozemstvu. Mora to riješiti jer neće moći nigdje duže vremena, a i to je uobičajeno. Nije to ništa neobično - rekao nam je Mamićev odvjetnik Mijo Golub. 

'TO NIJE STVAR POLICIJE' Božinović o odlasku Zorana Mamića u BiH: Nije mi logično da osuđen može putovati

Kao u slučaju odlaska u BiH, odakle se vratio već sljedeći dan, ni ovdje tehnički nema ništa sporno. Zoran Mamić može putovati gdje želi sve dok mu ne stigne poziv na odsluženje zatvorske kazne. U Dubai je navodno otišao preko Beča gdje je jutros otišao autom.

Idi na 24sata

Komentari 188

  • 07.04.2021.

    hahahaha obećao hahahahaha..  pa vi ste bas mulci 

  • japanokinezjapano 27.03.2021.

    Ove zakone treba mijenjati i to jučer. Osuđen si, odmah u buksu, koja putovanja i čekanja? Zar niko od toliko školovanih papaka ne vidi da tu nešto nije normalno i to tolike godine. 

  • jozicalen9 27.03.2021.

    Tito vrati se i napravi opet reda u državi i otvori sedam Golih Otoka jer banda se namnožila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare