To je to što me zanima!

Žrtva talačke krize upozorila je na propuste institucija: 'Sad ih molim da mi više ne pomažu'

Prigovore je slala MUP-u, ministru Davoru Božinoviću, Centru za socijalnu skrb, sudovima..., ali je odgovor uvijek isti - "nije bilo propusta, sve je rađeno prema zakonu"
Vidi originalni članak

Višesatna talačka kriza u zagrebačkim Dugavama prošlog vikenda je srećom završila bez ozlijeđenih, a žena koja je s djecom bila zarobljena za Dnevnik Nove TV je ispričala da strahuje od njegova izlaska iz istražnog zatvora. 

Problem traje već godinu i pol, otkada se vratila iz sigurne kuće, a od tada joj je bivši suprug prijetio pištoljem te se s istim pištoljem samoozlijedio pred zgradom u kojoj živi. Prijavila ga je i jer joj je ugradio GPS uređaj u auto, a navodi da konstantno krši mjere zabrane približavanja. Protiv njega vode pet postupaka. Strah ju je, ali kaže kako je navikla računati samo na sebe. 

DRAMA TRAJALA ŠEST SATI Detalji talačke krize u Zagrebu: Ženu i djecu zatočio u stanu, terete ga za niz kaznenih djela

Upozorila je i na niz propusta institucija koje ju nisu zaštitile, posebno 3. siječnja kada joj je rečeno da, ako nema tragova provale u stan, da ga je vjerojvatno sama pustila, a ako nije ona, onda su djeca, ispričala je za Dnevnik Nove TV.

DRAMA U DUGAVAMA VIDEO Gotova kriza, pogledajte kako odvode muškarca koji se zabarikadirao u stan

Prigovore je slala na adrese MUP-a, ministra Davora Božinovića, Centra za socijalnu skrb, sudova..., ali je odgovor uvijek isti - "nije bilo propusta, sve je rađeno prema zakonu". Od institucija, kaže, nema nikakve pomoći, a svojim postupcima puno otežavaju žrtvi. Zamolila ih je i da joj više ne pomažu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • lolita 29 20.01.2022.

    kada treba neku kaznu naplatiti onda ti i inspektor kuca na prozor! to je najvaznije, naplatiti koga briga za sigurnost djece i zene??

  • x00x 19.01.2022.

    kako da se bozinovic javi kad mora smisljati sto reci na novoj presici

  • bananeros 19.01.2022.

    Bitno da je redovna plaća u institucijama, a ne radi se ništa. Prčija od države smo, od sudstva pa nadalje,,, NULA bodova,,, nitko nikoga ne štiti. Jadna žena

Komentiraj...
Vidi sve komentare