To je to što me zanima!

Župnik iz seks skandala u Sikirevcima promijenio župu: 'Iskreno mi je žao zbog svega'

Ja kad kažem riječ žao mi je i znam što sam sve prošao i što sad još prolazim i ono što sam prolazio sam u tom duhovnom sabiranju znam koliko to ima težinu za moj život
Vidi originalni članak

Velečasni Stjepan Šumanovac razriješen je službe župnika Župe sv. Nikole i određeno mu je vrijeme i mjesto osobnog duhovnog sabiranja nakon što je zavodio udane žene. Sada ima novu župu. Jedni mu šalji riječi dobrodošlice, drugi su zgroženi.

Stjepan Šumanovac u Selcima je Đakovačkim, u župi kojom upravlja u odsutnosti župnika. O događajima u staroj župi govori samo jedno.

POSTAO UPRAVITELJ ŽUPE Svećenik iz Sikirevaca dobio je novu župu? Zavodio je žene pa ga prošle godine razriješili...

- Ono što se dogodilo sa mnom kao svećenikom i kao čovjekom ja mogu reći iskreno da mi je žao - rekao je za RTL.

Nakon razrješenja poslan je na duhovno sabiranje u samostan Benediktinaca na otok Pašman. Tamo je mjesec dana radio, molio i razgovarao s duhovnikom pa, mu je, kaže, žao u punom smislu te riječi.

- Ja kad kažem riječ žao mi je i znam što sam sve prošao i što sad još prolazim i ono što sam prolazio sam u tom duhovnom sabiranju znam koliko to ima težinu za moj život - rekao je.

NAPRAVIO SKANDAL Razriješen župnik iz Sikirevaca koji je zavodio udane žene: Sad mora ići na duhovno sabiranje

- Suočio sam se sa sobom, s Bogom – to mi je najvažnije, ja Bogu odgovaram, jel tako, Bogu odgovaram i nekako želim dalje pomirbeno, s oprostom pomirbeno znači nastaviti svoj život - istaknuo je.

A kako na sve gledaju mještani?

- Dobro nam došao, valjda će biti dobar, nadajmo se. Znate priču koja je iza njega? To je prošlost - rekla je Katica Brataljenović iz Selca Đakovačkih.

- Ja kažem svojoj ženi, nemoj izlaziti van - priča kroz smijeh mještanin Vlado Matoković.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • HateDrunkDrivers 21.03.2023.

    Ako ovako javno brane razvratnika, pitam se na koje sve načine brane pedofile u svojim redovima......

  • kormilar 13.03.2023.

    Za dotičnog ima posla u svim župama!

  • VLADEK72 09.03.2023.

    Sad su naj.bale supruge u novoj župi. Dobro da su ga premjestili, Sikirevčanke je podmirio i idemo dalje. Seli se po županijama kao svojevremeno Kolinda sboj ured.

Komentiraj...
Vidi sve komentare