To je to što me zanima!

'Dobio je jedinicu, a imao je sve petice. Prvo je upucao učiteljicu, a onda je počeo pucati na nas'

Svi su počeli vrištati, nastala je opća panika, svi su počeli trčati. Vidio sam ga kad sam izašao, uperio je pištolj u sve nas - ispričao je kroz suze jedan potreseni učenik
Vidi originalni članak

Dobio je jedinicu iz povijesti i tada je poludio. Upucao je učiteljicu povijesti u kabinetu, a onda i kolege iz razreda. On je odlikaš, ima sve petice, zovemo ga štreber - ispričali su za Kurir učenici osnovne škole ''Vladimir Ribnikar'' u Beogradu gdje je učenik jutros očevim pištoljem pobio osmero djece.

Djeca pričaju kako su se skrivali u kabinetu.

POGLEDAJTE VIDEO: Masakr u školi u Beogradu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bili smo prestrašeni, zavladali su kaos i panika. Skrivali smo se. Čuvaru je pucao u glavu - pričaju šokirana djeca.

POGLEDAJTE LIVE ISPRED BEOGRADSKE ŠKOLE UŽASA:

Prema pričama roditelja i djece okupljenih pred školom, učenik je pohađao sedmi razred.

- Čuo sam pucnjavu, neki učenici odmah su istrčali na hodnik da vide što se događa. Ja sam prvo pomislio da je buka došla s ceste, ne iz škole. Svi su počeli vrištati, nastala je opća panika, svi su počeli trčati. Vidio sam ga kad sam izašao, uperio je pištolj u sve nas - ispričao je kroz suze jedan potreseni učenik.

POGLEDAJTE VIDEO: UČENIK DOBIO JEDINICU I NAPRAVIO MASAKR 

STRAVIČNA ISPOVIJEST Učenica koja je preživjela pokolj u školi u Srbiji: 'Legla sam na prijatelje i pravila se mrtva'

Učenika koji je pucao policija je privela i odvela na ispitivanje.

Podsjetimo, strašan prizor zbio se u srijedu oko 8 sati ujutro u Beogradu. Kako javljaju srpski mediji, u Osnovnu školu Vladislav Ribnikar na Vračaru, jedan od učenika sedmog razreda došao je naoružan i pucao. Srpski mediji navode kako je najmanje osmero učenika ubijeno. 

>>

Idi na 24sata

Komentari 31

  • beetleblues 04.05.2023.

    Odlikas u svim predmetima a dibidus u predmetu povijest? Dajte najte.  Meni to vise smrdi na ogavni animozitet profesorice prema uceniku ciji razlog nazalost samo ona zna. 

  • danijelCRO 03.05.2023.

    Who cares...

  • matea.love.8 03.05.2023.

    svatko može dobiti jedinicu ako se učitelj zainati...učiteljicu triba psihijatrijski obraditi jer je ona inicirala krvnički pohod a vlasnika oružja kazniti kao da je on počinio krvoproliće olakotnih okolnosti nema... psihijatri i psiholozi neka se ne igraju generala poslije bitke ... treba kazniti zločin a ne godine počinioca

Komentiraj...
Vidi sve komentare