To je to što me zanima!

Ako vam se čini da Batman ne ubija, radite popriličnu grešku

Godinama su nam ga reklamirali kao superjunaka koji ne bi nikada nikoga ubio. Ali kada malo bolje pogledamo njegovu karijeru, ustanoviti ćemo da to bas i nije istina
Vidi originalni članak

Od samog početka svojeg postojanja, u svibnju 1939., Batman je bio opisivan kao superjunak koji je brutalan, ali koji nikad ne ubija. Kroz stripove, a i kroz seriju, se takvo poimanje Batmana produbilo. No je li to u stvari istina?

Ljudi iz 'Mr Sunday Movies' su se potrudili i pobrojali su sve mrtve koje je uzrokovao Batman i nisu došli do lijepog broja.

Batmana opet na filmskim ekranima iščekujemo sredinom ožujka 2016 . godine, u filmu 'Batman v. Superman'. Kao Batman će nastupiti Ben Affleck, a u ulozi Supermana ćemo opet vidjeti Henryja Cavilla, dok će se serijalu vratiti i Amy Adams, Laurence Fishburne i Diane Lane .

24sata

Nove likove glume Gal Gadot u ulozi Diane Prince tj. Wonder Woman, i Jesse Eisenberg kao poznati negativac Lex Luthor . Jeremy Irons je najavljen u ulozi pouzdanog butlera Alfreda, a mogli bismo vidjeti i Jasona Momou kao Aquamana.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • satan_1 13.11.2015.

    Posto nema super moci tj obican je smrtnik, Batman nije superjunak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare