Obavijesti

Show

Komentari 8

Zack Snyder je napokon otkrio detalje o novom Batmobileu

Zack Snyder je napokon otkrio detalje o novom Batmobileu
2

Redatelj Zack Snyder nam je napokon otkrio neke važne detalje o novom izdanju Batmobilea. 'Otkuda mu sve te divne igračke?' - kao što je rekao Nicholsonov Joker

VIDEO

Nakon što su nam pokazali Batmana u njegovom oklopnom odijelu , autori novog filma o Batmanu, tj. o Batmanu i Supermanu, idu dalje. Ovaj put nam je Zack Snyder, redatelj ‘Batman v. Superman: Dawn of Justice’ , dao pregršt zanimljivih detalja o Batmobileu.

- Novi Batmobile je super brz i izgrađen sa svrhom, što mi je i odgovaralo. Zamislili smo da ga je Batman gradio polako, s dijelovima iz Wayne Industriesa. Napravio ga je specifično za rat protiv kriminala - rekao je redatelj.

Kao što već od prije znate, Batman će se ovaj put suočiti s Supermanom , kojeg krivi za smrt svojih bližnjih u rušenju Metropolisa.

YouTube/Screenshot

- Ništa neću otkriti, osim da će Batmobile moći napraviti mnogo cool stvari u filmu - odgovorio je redatelj kad su ga priupitali o sposobnostima Batmanovog auta. Više detalja se nalazi u videu.

U glavnim ulogama ćemo moći vidjeti Bena Afflecka kao Brucea Wayna, tj. Batmana , dok će se u ulozi Supermana opet naći Henry Cavill . Iako je velik broj ljudi na internetu negodovao oko prikladnosti Afflecka za ulogu Batmana, slike koje su objavljene bez problema miču naše sumnje.

VIDEO

Uz Cavilla će se serijalu vratiti i Amy Adams, Laurence Fishburne i Diane Lane , a nove likove glume Gal Gadot u ulozi Diane Prince tj. Wonder Woman, i Jesse Eisenberg kao poznati negativac Lex Luthor . Jeremy Irons je najavljen u ulozi pouzdanog butlera Alfreda, a mogli bismo vidjeti i Jasona Momou kao Aquamana.

Batman v. Superman se u kinima očekuje sredinom ožujka 2016 .

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin