To je to što me zanima!

Albina otkrila ljubavni status

Splitska pjevačica bila je u vezi s nogometašem Ivanom Ćalušićem (24). S bivšim igračem Hajduka, a sadašnjim igračem Istre, bila je od 19. godine
Vidi originalni članak

Ovaj period mi je puno značio da samu sebe upoznam i zavolim u svakom smislu te riječi. Trenutno si sve najljepše pružam sama i uopće se ne mogu žaliti, rekla je Albina Grčić (24) za Gloriju.

POSVETILA SE SEBI Albina o ljubavi nakon prekida: 'Nađem li nekoga, mora mi biti deset puta bolje nego samoj'

Splitska pjevačica bila je u vezi s nogometašem Ivanom Ćalušićem (24). S bivšim igračem Hajduka, a sadašnjim igračem Istre, bila je od 19. godine. 

'Nema smisla to držati u tajnosti'

Da je njihovoj ljubavi došao kraj, počelo se šuškati nakon što je Grčić izbrisala sve zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Bilo je to još u ožujku, kada je demantirala glasine.

FANOVI ODUŠEVLJENI Albina se pojavila u neobičnom izdanju: Izazovna kombinacija otkrila duboki dekolte pjevačice

- Svjesna sam da ljude to zanima i da javnost primjećuje neke stvari jer sam javno dijelila privatni život, nikada nisam ništa skrivala, a pogotovo ne naše zajedničke trenutke. Jednostavno se znalo da sam u vezi i tko je moj izabranik. Mislim da sam bila dužna razriješiti tu situaciju, i to ne prema nikome drugom nego prema sebi. Kad-tad postavilo bi se to pitanje, ili u nekom intervjuu uživo ili tijekom nekog druženja. Nema smisla to držati kao otvoreno pitanje, samo sam htjela zaokružiti tu priču - rekla je ranije za Story, kada su je pitali je li prekid planirala držati u tajnosti.

Otkrila je i u kakvim je odnosima s Ivanom.

ZA 24SATA Slavni Hrvati o skidanju u badić: 'Vježbamo cijelu godinu, no svi mi imamo višak kila i celulit...'

- Nismo mi zakrvili, dobro smo. Naravno da ćemo se pozdraviti kad se vidimo i mislim da među nama nema zle krvi. Ne bih više ništa dodala na tu temu - zaključila je.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • irondron 25.11.2023.

    S P O N Z O R U Š A

  • jamesbond7777 24.11.2023.

    "javnost to zanima😂😂😂😂😂Ha-ha instant zvijezda

  • AlphaSTrikeR 24.11.2023.

    ko?

Komentiraj...
Vidi sve komentare