To je to što me zanima!

Albina: 'Volim eksperimentirati, bila sam brineta nekad ranije, a simpatija mi je bio Ronaldinho'

Uoči odlaska na Eurosong, pjevačica je dozvolila svojim pratiteljima da ju pitaju što god žele. Tako je o sebi otkrila neke škakljive detalje iz svojih mlađih dana...
Vidi originalni članak

Mlada pjevačica Albina Grčić (22) uskoro kreće na Eurosong, gdje će s velikim i kreativnim timom predstavljati Hrvatsku s pjesmom 'Tick-Tock' koja se već tjednima vrti na radio postajama.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prošlogodišnji je bio otkazan zbog pandemije, no ove godine nitko od natjecatelja ne očekuje takav ishod jer je uloženo mnogo truda, vremena i novaca za nastup o kojem sanjaju mnogi glazbenici diljem svijeta. Između priprema za svoj nastup u Rotterdamu, Albina je odlučila odgovarati na pitanja svojih fanova.

Kladionice su joj nedavno prognozirale iznimno visoko plasiranje, a hoće li biti razočarana ako ne uđe u finale, odgovorila je na Instagram storyju.

KOJA JE NAJBOLJA? GLASUJTE Albinin 'Tick-Tock' ima čak pet verzija, a pjesmu su već obradili klapa Cambi, YouTuberi i fanovi

Kao kostim za nastup pokazala je svoju fotografiju iz djetinjstva gdje pozira kao pčelica Maja, a pohvalila se da je nastup jako dobro osmišljen i da će biti efektan i dinamičan.

Počela je sastavljati popis stvari koje će ponijeti u Nizozemsku.

- Sve je spremno. Ne vodimo se taktikom da navlačimo ljude na nastup. Mislila da je bolje da djela, tj. nastup kaže sam za sebe, u tom slučaju vjerujem da će se većina ugodno iznenaditi - poručila je pjevačica.

BLIŽI SE EUROSONG Srbija prešla Hrvatsku, Albina više nije bolja od 'Uraganki'...

Na pitanje misli li ikad kosu obojati u neku drugu boju rekla je da je probala sa smeđom, ali da joj se to nije svidjelo.

- Inače volim eksperimentirati, pogotovo kada je kosa u pitanju tako da se nikad ne zna - kaže.

Pjesme konkurentice na Eurosongu koje joj se sviđaju su one Italije, Francuske i Rusije.

'SVJETSKI VIDEO' Albina Grčić objavila video nove verzije Tick-Tocka - svi ju hvale!

- Iako moram priznati da je jako puno pjesama koje palim na dnevnoj bazi ove godine. Jedva čekam vidjeti nastupe - kaže.

Kad su je pitali tko joj je od poznatih bio simpatija kad je bila mala, rekla je da ne može vjerovati da će to otkriti, a riječ je o Ronaldinhu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 28.04.2021.

    previše je u medijima i do natjecanja će dosaditi.

  • ovan 28.04.2021.

    Trajat ce dugo ko i njena pjesmica.

  • q12122r 28.04.2021.

    daleko ce dogurati onda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare