Show

Komentari 17

Albina: 'Volim eksperimentirati, bila sam brineta nekad ranije, a simpatija mi je bio Ronaldinho'

Albina: 'Volim eksperimentirati, bila sam brineta nekad ranije, a simpatija mi je bio Ronaldinho'

Uoči odlaska na Eurosong, pjevačica je dozvolila svojim pratiteljima da ju pitaju što god žele. Tako je o sebi otkrila neke škakljive detalje iz svojih mlađih dana...

Mlada pjevačica Albina Grčić (22) uskoro kreće na Eurosong, gdje će s velikim i kreativnim timom predstavljati Hrvatsku s pjesmom 'Tick-Tock' koja se već tjednima vrti na radio postajama.

POGLEDAJTE VIDEO

Prošlogodišnji je bio otkazan zbog pandemije, no ove godine nitko od natjecatelja ne očekuje takav ishod jer je uloženo mnogo truda, vremena i novaca za nastup o kojem sanjaju mnogi glazbenici diljem svijeta. Između priprema za svoj nastup u Rotterdamu, Albina je odlučila odgovarati na pitanja svojih fanova.

Kladionice su joj nedavno prognozirale iznimno visoko plasiranje, a hoće li biti razočarana ako ne uđe u finale, odgovorila je na Instagram storyju.

Kao kostim za nastup pokazala je svoju fotografiju iz djetinjstva gdje pozira kao pčelica Maja, a pohvalila se da je nastup jako dobro osmišljen i da će biti efektan i dinamičan.

Počela je sastavljati popis stvari koje će ponijeti u Nizozemsku.

- Sve je spremno. Ne vodimo se taktikom da navlačimo ljude na nastup. Mislila da je bolje da djela, tj. nastup kaže sam za sebe, u tom slučaju vjerujem da će se većina ugodno iznenaditi - poručila je pjevačica.

Na pitanje misli li ikad kosu obojati u neku drugu boju rekla je da je probala sa smeđom, ali da joj se to nije svidjelo.

- Inače volim eksperimentirati, pogotovo kada je kosa u pitanju tako da se nikad ne zna - kaže.

Pjesme konkurentice na Eurosongu koje joj se sviđaju su one Italije, Francuske i Rusije.

- Iako moram priznati da je jako puno pjesama koje palim na dnevnoj bazi ove godine. Jedva čekam vidjeti nastupe - kaže.

Kad su je pitali tko joj je od poznatih bio simpatija kad je bila mala, rekla je da ne može vjerovati da će to otkriti, a riječ je o Ronaldinhu.

Najčitaniji članci