To je to što me zanima!

Albinin kostim pohvalili, a Srbi svoje cure napadaju: 'Izgledaju kao bugarske maturantice...'

Svi komadi srpskih 'Uraganki' izrađeni su od crnih resica, perli, čipke i ponekog srebrnog detalja. Na probama su nam pokazale da će na pozornici skakutati, ali i zavodljivo plesati
Vidi originalni članak

Ovih dana imali smo priliku vidjeti nastup naše predstavnice Albine Grčić, ali i ostalih kandidata koji će se izmjenjivati na pozornici Eurosonga u Rotterdamu u Nizozemskoj. I dok Splićanka nastupa u 1. polufinalnoj večeri u utorak, grupu Hurricane iz Srbije gledat ćemo u 2. polufinalnoj večeri u četvrtak. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Albina je za svoj kostim, za kojeg su zaslužni Juraj Zigman i Stefan Orlić, dobila brojne pohvale. Čini se da su i pratitelji na društvenim mrežama zadovoljni: 

- Svaka čast. Primjereno godinama, a nije dosadno. Baš zrelo. Naprijed, Albina! 

Čini se kako se Srbima nije svidjela modna kombinacija njihovih predstavnica; Sanje Vučić, Ksenije Knežević i Ivane Nikolić, koje s pjesmom 'Loco, Loco' predstavljaju Srbiju. Odmah nakon prve probe uslijedile su kritike na račun odjeće dama. 

Pojavile su se na sceni u usklađenim crnim kostimima - Ivana je nastupila u kombinezonu, Sanja u kratkoj haljini, a Ksenija u suknjici i topu. Svi komadi izrađeni su od crnih resica, perli, čipke i ponekog srebrnog detalja. Skakutale su po pozornici u visokim potpeticama i zavodljivo plesale, ali usprkos svemu, stajling je izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama.

PJESME POSTALE HIT Pogledajte najbolje i najgore rezultate Hrvatske na Euroviziji

- Tri mlade, lijepe djevojke uporno stiliziraju kao... ne znam, ne želim vrijeđati bugarske maturantice - zaključio je jedan korisnik Twittera. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Eurovision Song Contest (@eurovision)

Idi na 24sata

Komentari 158

  • Memphis_ZG 17.05.2021.

    Lidija Bačić no. 2

  • Tena30 17.05.2021.

    Njihov styling mi je bolji od Albininog 🤷‍♀️

  • Turbojunkie 17.05.2021.

    Mene brine na čemu će sjediti, Ako bude koža ili skaj može joj se guza zalijepiti, od umjetnih materijala može dobit osip, na drvenom se može našpranjit. Ako je uvati propuh neće moć plesat. Nebi joj preporučio da bere jagode. jedino je dobro da neće zaprljat kostim ako sjedne gdje ne treba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare