Show

Komentari 158

Albinin kostim pohvalili, a Srbi svoje cure napadaju: 'Izgledaju kao bugarske maturantice...'

Albinin kostim pohvalili, a Srbi svoje cure napadaju: 'Izgledaju kao bugarske maturantice...'

Svi komadi srpskih 'Uraganki' izrađeni su od crnih resica, perli, čipke i ponekog srebrnog detalja. Na probama su nam pokazale da će na pozornici skakutati, ali i zavodljivo plesati

Ovih dana imali smo priliku vidjeti nastup naše predstavnice Albine Grčić, ali i ostalih kandidata koji će se izmjenjivati na pozornici Eurosonga u Rotterdamu u Nizozemskoj. I dok Splićanka nastupa u 1. polufinalnoj večeri u utorak, grupu Hurricane iz Srbije gledat ćemo u 2. polufinalnoj večeri u četvrtak. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Albina je za svoj kostim, za kojeg su zaslužni Juraj Zigman i Stefan Orlić, dobila brojne pohvale. Čini se da su i pratitelji na društvenim mrežama zadovoljni: 

- Svaka čast. Primjereno godinama, a nije dosadno. Baš zrelo. Naprijed, Albina! 

Čini se kako se Srbima nije svidjela modna kombinacija njihovih predstavnica; Sanje Vučić, Ksenije Knežević i Ivane Nikolić, koje s pjesmom 'Loco, Loco' predstavljaju Srbiju. Odmah nakon prve probe uslijedile su kritike na račun odjeće dama. 

Pojavile su se na sceni u usklađenim crnim kostimima - Ivana je nastupila u kombinezonu, Sanja u kratkoj haljini, a Ksenija u suknjici i topu. Svi komadi izrađeni su od crnih resica, perli, čipke i ponekog srebrnog detalja. Skakutale su po pozornici u visokim potpeticama i zavodljivo plesale, ali usprkos svemu, stajling je izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama.

- Tri mlade, lijepe djevojke uporno stiliziraju kao... ne znam, ne želim vrijeđati bugarske maturantice - zaključio je jedan korisnik Twittera. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Najčitaniji članci