Show

Komentari 59

Pogledajte najbolje i najgore rezultate Hrvatske na Euroviziji

Pogledajte najbolje i najgore rezultate Hrvatske na Euroviziji

Najbolji plasman zasad drže Maja Blagdan i Doris Dragović. Upravo ova potonja glazbenica dala je savjete sugrađanki Albini, kako bi što bolje zasjala u Rotterdamu u utorak, a možda i u subotu u finalu

U prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga u utorak će nastupiti hrvatska predstavnica, Splićanka Albina Grčić. Ona je u Nizozemskoj, točnije u Rotterdamu već nekoliko dana i sa svojom ekipom itekako je uvježbala nastup za pjesmu 'Tick-Tock'.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Tog dana saznat ćemo jesmo li ušli u finale, koje je u subotu, a do tada nije na odmet prisjetiti se najboljeg i najlošijeg plasmana Hrvatske na tom glazbenom natjecanju. 

Doduše, najbolji plasman imali smo zahvaljujući dvjema damama; Maji Blagdan i Doris Dragović. Obje su zauzele četvrto mjesto. Maja Blagdan je 1996. u Norveškoj u Oslu očarala pjesmom 'Sveta ljubav'. Istu poziciju zauzela je Doris Dragović 1999. u Jeruzalemu u Izraelu s pjesmom koja je, kao i Majina, postala hit - 'Marija Magdalena'. 

POGLEDAJTE VIDEO: 'Sveta ljubav'

- Pjesme s Eurovizije prije su bile hit samo takav, a sad ih zaboravimo već sutra - komentirala je na društvenim mrežama jedna pratiteljica tog natjecanja.

POGLEDAJTE VIDEO: 'Marija Magdalena'

Goran Karan je 2000. godine završio na devetom mjestu, a samo godinu dana kasnije na desetom je bila Vanna. Od tada Hrvatska nije bila među prvih deset u ukupnom poretku. Najgori rezultat Hrvatske bio je onaj Franke Batelić u Portugalu. 

Službeni rezultati Eurosonga navode da je Franka u polufinalu bila 17. od 19 izvođača.

POGLEDAJTE VIDEO: 'Crazy'

 

Najčitaniji članci