To je to što me zanima!

Alen Vitasović: Ja sam jedini pjevao za HDZ, SDP, IDS i HSP

ZARAĐUJE NA POLITIČARIMA Vitasović se ne srami stranačkih gaža pa je, tvrdi, među rijetkima uzeo honorar od HDZ-a, SDP-a i IDS-a. To mu ne predstavlja problem jer on 'samo pjeva'
Vidi originalni članak

Imam cijeli novi album, već je gotov, pohvalio nam se Alen Vitasović (49) koji je razgalio publiku u prepunom zagrebačkom Saxu.

Požalio se kako mu je često problem iz Pule doputovati u Zagreb.

- Trebaju nam tri do četiri sata jer moramo stati i popiti kavu - rekao je Vitasović. Premda je na binu izašao umoran, razveselio se čim je čuo kako obožavatelji skandiraju njegovo ime. Između nastupa Istranin najradije radi na obiteljskom imanju i bavi se poljoprivredom.

- Vinograd je nekad imao 2000 kila grožđa, a sada imamo oko 200 -300. To nam je za domaće potrebe, da goste možemo ponuditi istarskom malvazijom - rekao nam je Alen. Na pitanje koje mu je najdraže piće, pjevač ispaljuje kao iz stopa:

- Čuvam se pa popijem samo, kako bi Mladen Grdović rekao, bevandicu. Lagana je. Pelinkovce i votke ne pijem. Samo malo vina, vode i nešto za pojest - rekao je Vitasović. Naglašava kako nikada nije bio član političke stranke, ali je honorare za nastupe dobio od IDS-a, HDZ-a, SDP-a pa čak i HSP-a.

- Pjevao sam za svaku stranku koja mi je ponudila novac. Za mene to ne predstavlja problem. Pjevam, to je moj posao. Nema to veze sa strankom. Nisam govorio gluposti u kampanjama, samo sam pjevao “Ja ne morem više tako, ja ne morem bez nje” - kazao je Vitasović.

Mlađi kolege koji pokušavaju pronaći mjesto na estradi nisu ga se dojmili.

- Stvorena je fama da sviram stotinu instrumenata, ali nisam dobar instrument. Svirao sam po cijelom svijetu i popunjavao rupe kad netko ne bi znao nešto odsvirati. Prvih par godina radio sam aranžmane i svirao sve osim pratećih vokala i gitare. Loš sam gitarist - ispričao nam je Vitasović, koji nerado sluša svoje pjesme. Dok putuje s bendom uglavnom puša dobar stari rock’n’roll, ali samo stranih izvođača.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • razmislimalo 09.10.2017.

    Kralj kraljeva

  • anal_bleaching 09.10.2017.

    Sve za pare ili votku

  • cael 09.10.2017.

    Teski alkoholicar, a selo prica i nesto gore...i problem mu je putovati do zg sam zato jer u ta 4 sata voznje ne smije nista popiti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare