Obavijesti

Show

Komentari 25

Alen Vitasović: Ja sam jedini pjevao za HDZ, SDP, IDS i HSP

Alen Vitasović: Ja sam jedini  pjevao za HDZ, SDP, IDS i HSP
5

ZARAĐUJE NA POLITIČARIMA Vitasović se ne srami stranačkih gaža pa je, tvrdi, među rijetkima uzeo honorar od HDZ-a, SDP-a i IDS-a. To mu ne predstavlja problem jer on 'samo pjeva'

VIDEO

Imam cijeli novi album, već je gotov, pohvalio nam se Alen Vitasović (49) koji je razgalio publiku u prepunom zagrebačkom Saxu.

Požalio se kako mu je često problem iz Pule doputovati u Zagreb.

- Trebaju nam tri do četiri sata jer moramo stati i popiti kavu - rekao je Vitasović. Premda je na binu izašao umoran, razveselio se čim je čuo kako obožavatelji skandiraju njegovo ime. Između nastupa Istranin najradije radi na obiteljskom imanju i bavi se poljoprivredom.

- Vinograd je nekad imao 2000 kila grožđa, a sada imamo oko 200 -300. To nam je za domaće potrebe, da goste možemo ponuditi istarskom malvazijom - rekao nam je Alen. Na pitanje koje mu je najdraže piće, pjevač ispaljuje kao iz stopa:

- Čuvam se pa popijem samo, kako bi Mladen Grdović rekao, bevandicu. Lagana je. Pelinkovce i votke ne pijem. Samo malo vina, vode i nešto za pojest - rekao je Vitasović. Naglašava kako nikada nije bio član političke stranke, ali je honorare za nastupe dobio od IDS-a, HDZ-a, SDP-a pa čak i HSP-a.

- Pjevao sam za svaku stranku koja mi je ponudila novac. Za mene to ne predstavlja problem. Pjevam, to je moj posao. Nema to veze sa strankom. Nisam govorio gluposti u kampanjama, samo sam pjevao “Ja ne morem više tako, ja ne morem bez nje” - kazao je Vitasović.

Mlađi kolege koji pokušavaju pronaći mjesto na estradi nisu ga se dojmili.

- Stvorena je fama da sviram stotinu instrumenata, ali nisam dobar instrument. Svirao sam po cijelom svijetu i popunjavao rupe kad netko ne bi znao nešto odsvirati. Prvih par godina radio sam aranžmane i svirao sve osim pratećih vokala i gitare. Loš sam gitarist - ispričao nam je Vitasović, koji nerado sluša svoje pjesme. Dok putuje s bendom uglavnom puša dobar stari rock’n’roll, ali samo stranih izvođača.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao