To je to što me zanima!

Almira iz 'Plesa sa zvijezdama' dobila unuku: Postala sam baba

Komentare su preplavile brojne čestitke i dobre želje, a nešto ranije objavila je fotografiju svoje trudne kćeri Sare iz rodilišta. Almira je sada pozirala s čašom vina čime je dala do znanja da slavi rođenje unučice
Vidi originalni članak

Almira Osmanović (60), publici poznata kao članica žirija 'Plesa sa zvijezdama' te bivša primabalerina i prvakinja Baleta HNK, na društvenim je mrežama sa svojim pratiteljima podijelila sretnu vijest. Naime, pohvalila se kako je postala baka. 

- Ljudi, postala sam baba. Sara je rodila malu Doru - napisala je Almira u opis fotografije na kojoj je pozirala s čašom vina, čime je dala do znanja kako slavi rođenje svoje unučice. 

Komentare su preplavile brojne čestitke i dobre želje, a nešto ranije objavila je fotografiju svoje trudne kćeri Sare iz rodilišta.

Almira kaže kako su joj ljudi počeli više prilaziti nakon što se pojavila na malim ekranima. 

- Drago mi je što sam dio te priče. Inače sam često članica žirija na međunarodnim baletnim i plesnim natjecanjima pa mi nije strano sjediti, gledati, bodovati i kritizirati. Kad se sve to uzme u obzir, kao i moja dugogodišnja baletna karijera, ovaj posao mogu odraditi vrlo dobro - rekla je Almira. Njezina obitelj uglavnom ima pozitivne komentare na njezino pojavljivanje u showu. Sviđa im se drukčija dimenzija i vrhunska produkcija, tvrdi Almira. 

POKRET JOJ JE U KRVI Balerina Almira Osmanović: Do 90. želim skočiti s padobranom

- Kažu da sam spontana i prirodna, kakva i jesam. Takva sam cijeli život i mislim da mi je to veliki plus. Takva sam bila i dok sam plesala. To je neki moj prirodni privilegij - kaže Almira. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU 'ZENZACIJE':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 24.10.2019.

    Ono kad si nakon niza godina staža primabalerine u zagrebačkom HNK, Almira iz "plesa sa zvijezdama".

  • 24.10.2019.

    I to zgodna baba

  • filip grin 24.10.2019.

    mama izgleda 5 puta bolje od kćeri

Komentiraj...
Vidi sve komentare