Obavijesti

Show

Komentari 7

Almira iz 'Plesa sa zvijezdama' dobila unuku: Postala sam baba

Almira iz 'Plesa sa zvijezdama' dobila unuku: Postala sam baba
9

Komentare su preplavile brojne čestitke i dobre želje, a nešto ranije objavila je fotografiju svoje trudne kćeri Sare iz rodilišta. Almira je sada pozirala s čašom vina čime je dala do znanja da slavi rođenje unučice

VIDEO

Almira Osmanović (60), publici poznata kao članica žirija 'Plesa sa zvijezdama' te bivša primabalerina i prvakinja Baleta HNK, na društvenim je mrežama sa svojim pratiteljima podijelila sretnu vijest. Naime, pohvalila se kako je postala baka. 

- Ljudi, postala sam baba. Sara je rodila malu Doru - napisala je Almira u opis fotografije na kojoj je pozirala s čašom vina, čime je dala do znanja kako slavi rođenje svoje unučice. 

Komentare su preplavile brojne čestitke i dobre želje, a nešto ranije objavila je fotografiju svoje trudne kćeri Sare iz rodilišta.

Almira kaže kako su joj ljudi počeli više prilaziti nakon što se pojavila na malim ekranima. 

- Drago mi je što sam dio te priče. Inače sam često članica žirija na međunarodnim baletnim i plesnim natjecanjima pa mi nije strano sjediti, gledati, bodovati i kritizirati. Kad se sve to uzme u obzir, kao i moja dugogodišnja baletna karijera, ovaj posao mogu odraditi vrlo dobro - rekla je Almira. Njezina obitelj uglavnom ima pozitivne komentare na njezino pojavljivanje u showu. Sviđa im se drukčija dimenzija i vrhunska produkcija, tvrdi Almira. 

Balerina Almira Osmanović: Do 90. želim skočiti s padobranom
Balerina Almira Osmanović: Do 90. želim skočiti s padobranom

- Kažu da sam spontana i prirodna, kakva i jesam. Takva sam cijeli život i mislim da mi je to veliki plus. Takva sam bila i dok sam plesala. To je neki moj prirodni privilegij - kaže Almira. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU 'ZENZACIJE':

Pokretanje videa...

08:59
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin