To je to što me zanima!

Almira se divila Gariću: Sjajan si, ja bih se bacila u tvoje ruke

Davor Garić i Valentina Walme plesali su jazz dance na temu iz filma 'Najveći showman'. Žiri showa 'Ples sa zvijezdama' pohvalio je njihov perfomans...
Vidi originalni članak

U trećoj epizodi emisije 'Ples sa zvijezdama' kandidati su izvodili svoje točke uz glazbu iz popularnih filmova. Plesni partneri Davor Garić i Valentina Walme plesali su jazz dance na temu iz filma 'Najveći showman'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

POGLEDAJTE VIDEO:

- Mene je šokirao kostim i ovako zakopčan Davor. Iznenađuješ svaki put sve više, sjajan si partner. Bacila bi se i ja u tvoje ruke. Jazz je jedna od teških disciplina i meni osobno fali fluidnosti i povezanosti. Ali sve u svemu zadovoljna sam - izjavila je članica žirija Almira Osmanović (60).

'PLES SA ZVIJEZDAMA' UŽIVO Razočarani Nives i Mateo ispali iz showa: 'Niste se baš snašli'

Nicolas Quesnoit je pohvalio Davorov i Valentinin kostim i zaključio kako su im pokreti bili oštri i dinamični ali im je nedostajalo više slobode. 

- Opustite se, više se opustite. Pogledajte snimku pa ćete vidjeti da ste imali krivu nogu - rekao im je Dinko Bogdanić (69), a Tamara Despot je pohvalila njihovu sinkronizaciju.

Podsjetimo, Davor i Valentina u prvoj emisiji showa imali su vrući nastup koji je izazvao lavinu komentara. Žiri nije bio impresioniran njihovim plesom, a Almira mu je poručila da sljedeći put skine hlače budući da je ionako tijekom nastupa 'ostao' bez majice. 

U drugoj epizodi plesali su senzualni tango na pjesmu 'Toxic' Britney Spears i dobili 30 bodova od žirija koji ih je pohvalio. 

- Malo sam razočarana. Mislila sam da smo se dogovorili da ćeš skinuti hlače. Mogao si bar neke na čičak povući - rekla je članica žirija te nastavila: 

- Malo si krut, to treba osloboditi, ali prizemljen si i dobar okvir imaš. Puno bolje od zadnjeg puta, bravo - zaključila je Almira. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

ŠOKIRALI HANU IZ GOSPODINA SAVRŠENOG: 'Gospođo, dođite na policiju, dobili smo snimku vašeg incidenta'

Idi na 24sata

Komentari 22

  • dany85 01.04.2019.

    Ljigava je.

  • black_cat 01.04.2019.

    Ralje.

  • necuzatostonecu 01.04.2019.

    Je li netko primjetio koliko čika Zuba trlja svoju partnericu po lopatici kad se grle nakon što ih prozovu da idu dalje kao par?

Komentiraj...
Vidi sve komentare