Obavijesti

Show

Komentari 74

Razočarani Nives i Mateo ispali iz showa: 'Niste se baš snašli'

Razočarani Nives i Mateo ispali iz showa: 'Niste se baš snašli'
13

Nakon filmske večeri, show su napustili Nives Celzijus i Mateo Cvenić koji su od žirija i publike osvojili najmanje bodova, a u plesnom dvoboju nadmašili su ih Sonja Kovač i Gordan Vogleš

VIDEO

U trećoj epizodi showa 'Ples sa zvijezdama' deset parova još jednom je odmjerilo snage. Večerašnja tema bila je popularna filmska glazba. Najviše bodova od žirija - visokih 38 bodova, osvojili su Slavko i Gabrijela, dok su Nives i Mateo napustili show. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Sonja ozlijedila vrat: 'Držite mi fige da se oporavim do nedjelje'
Sonja ozlijedila vrat: 'Držite mi fige da se oporavim do nedjelje'

Plesače večeras ocjenjuje stručni žiri koji se sastoji od baletnog plesača, pedagoga i koreografa Dinka Bogdanića (69), primabalerine i baletne pedagoginje Almire Osmanović (60), profesionalnog plesača i trenera hrvatske plesne reprezentacije Nicolasa Quesnoita te profesionalne plesačice Tamare Despot.

Pokretanje videa...

01:10

Prvi par na pozornici su Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić koji su otvorili plesnu filmsku večer. Josipa i Damir su pripremili koreografiju rumbe na jedan od najljepših ljubavnih filmova svih vremena  'Titanic' te na pjesmu 'My Heart Will Go On'. 

- Volim kada koreografija ima priču i emocije u koje se mogu uživjeti - izjavila je Josipa kojoj su na kraju same koreografije zasuzile oči. 

- Mogu reći da su mi bile potrebne papirnate maramice. Pokazali ste da znate i plesati i glumiti. Imate plesne noge - komentirao je Bogdanović, a žiri je najviše komplimenata uputio Josipi na nježnosti i eleganciji. 

- Imate prekrasnu figuru za ples - kratko je izjavio Nicolas. Josipa i Damir za večerašnju izvedbu osvojili su 30 bodova. 

- Početkom ovog tjedna dogodilo nam se nesreća, a to da je Josipi napuklo rebro. Jako sam sretan i ponosan na nju i što je ovako dobro uspjela otplesati - rekao je njezin partner Damir. 

Sonja Kovač i Gordan Vogleš večeras su publiku i žiri odlučili osvojiti quickstepom, a odabrali su koreografiju na film 'Maska'. 

- Ukliještio mi se živac. Ne mogu okretat vrat i dići ruke - požalila se Sonja kojoj se ozljeda dogodila za vrijeme plesnog treninga, a samo pola sata prije nastupa došla je s hitne pomoći. Unatoč svemu, par je svejedno uspio otplesati i osvojiti 27 bodova. 

- Morali smo izbaciti neke elemente iz koreografije jer nas je bilo strah da se Sonja još više ne ozlijedi - objasnio je Gordan. 

- Talentirana si, bez obzira na ozljede ja sam zadovoljna kako ste ovo otplesati - komentirala je Tamara. 

Davor Garić i Valentina Walme večeras su postali Hugh Jackman i Michelle Williams iz filma 'Najveći showman'. 

-  Malo me šokirao kostim, odnosno toliko odjeće - komentirao je Davor, a Almira se u potpunosti složila s tim. 

- Gariću sjajan si partner. Ja bi se bacila u tvoje ruke koliko se osjećam sigurno uz tebe - izjavila je Almira, a Nicolas ih je posebno pohvalio što se tiče elemenata dizanja i bacanja. Za svoju jazz izvedbu Davor i Valentina osvojili su 24 boda. 

Na jedan od najvećih filmskih hitova u 2018. godini 'Zvijezda je rođena', rumbu su izveli Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić.

- Najveće oružje u rumbi je istegnuta noga do kraja lista. Malo mi je to nedostajalo. Imate jako lijepe noge, iskoristite ih što više - komentirao je Nicolas, a žiri je zaključio kako Viktoriji rumba baš i nije sjela. Par je za večerašnji nastup osvojio 28 bodova. 

Marko Grubnić i Ela Vuković otplesali su tango, a Grubnić se na jednu večer prerušio u James Bonda. 

- Moram priznati da sam se sjajno osjećao u koži James Bonda. Svi su me slušali. Imao sam pištolj i svi su bili jako tiho - našalio se Grubnić koji je dobio brojne pohvale za svoju izvedbu. 

- Uloga James Bonda savršeno ti odgovara jer imaš jaku karizmu i stav. Moram te nagraditi što se tiče gibanja, bilo je jako ispravno. Od vrha glave do trtice, sve si lijepo micao u komadu. To je znak visoke kvalitete. Bravo! - pohvalio ga je Nicolas, a Dinko je dodao kako su bili savršeni. 

- Ti si toliko dobar da bi ja tebe ponovno gledala - komentirala je Tamara. Marko i Ela su za svoju izvedbu dobili visokih 36 bodova. 

Sljedeći su na pozornicu stali Ecija Ojdanić i Marko Šapina koji su za jive koreografiju 'Go, Johnny, Go!' osvojili do sada najnižih 18 bodova. 

- Ja sam tu najstarija. Mene bi žiri beneficirano trebao ocjenjivati - našalila se Ecija. 

- Ecija, sretna sam što su ti tenisice zavezane jer bi ti ispale. Nisam baš puno vidjela jivea, ali vi furate taj jedan simpa stil koji prolazi kod gledatelja - komentirala je Tamara, a Nicolas je dodao da su unatoč brzom ritmu bili prespori. 

Ivan Šarić se večeras sa partnericom Paulom Jeričević pretvorio u Zoroa, a par je otplesao jedan filmski paso doble. 

- Hvala ti što si opet od mene napravila muškarčinu - zahvalio se Ivan Pauli. 

- Ivan, bio si fenomenalan. Ta tvoja energija, to je eksplozija, mikrovalna peć... Zaista si sjajan bio. Skoro si se poskliznuo, ali ne smeta mi - rekla je Almira, a Nicolas je zaključio da će mu odmah dati desetku. 

- Na početku si me stvarno preplašio, ali gledam te cijelo vrijeme. Imaš stav, okvir, rotaciju, ali jednostavno si smiješan - našalio se Nicolas. Ivan i Paula su za svoju koreografiju od žirija osvojili 31 bod, a od publike su dobili najveći broj glasova što im je omogućilo prolaz u sljedeći krug. 

Prije samog nastupa Nives Celzijus dala je do znanja kako umire od straha, a s partnerom Mateom Cvenićem ovaj put plesala je cha-cha-cha i na pjesmu 'A Little Party Never Killed Nobody' utjelovila duh starog Hollywooda. 

- Ja nikad nisam sa sobom dovoljno zadovoljna - rekla je Nives. 

- Nives, seksi uvijek seksi. U svakom broju ste mi jako seksi, ali je falilo malo Charlestona. Još koji dan je trebalo da se uvježba koreografija. Još malo proba... - izjavio je Dinko. 

- Tehnički su ti dosta šlampavi koraci, a na momente je izgledalo kao da ste plesali drmeš - komentirala je Tamara, a Almira se složila s navedenom kritikom. Nives i Mateo su za koreografiju osvojili niskih 18 bodova. 

Slavko Sobin i Gabrijela Pilić, koji su prije tjedan dana osvojili najviše ocjene žirija, ovoga puta otplesali su bečki valceri na pjesmu 'I Am Nothing' iz filma 'Tjelohranitelj'. 

- Toliko mi je prekrasno plesati s Gabrijelom. Nadam se da neću zaboraviti što si me naučila - rekao je Slavko Gabrijeli. 

- Ovog puta sam ljubomoran. Bilo je divno vidjeti kako te Gabrijela naučila produžiti korake, da si tako klizao po podu. Sve je bilo kako treba. Ovo je jedan od najljepših plesova večeras - komentirao je Dinko, a Tamara se složila. 

- Gabrijela izgleda odlično u tvojim rukama. Baš gušta. Ovo je bilo fenomenalno - dodala je Tamara. 

- Po prvi put u ovoj sezoni sam se naježio. Vidim kemiju između vas - rekao je Nicolas. Zbog odlične koreografije pale su čak dvije devetke te dvije desetke, a par je osvojio visokih 38 bodova te zahvaljujući glasovima publika prošao dalje. 

Šećer za kraj su pjevač Damir Kedžo i njegova partnerica Helena Janjušević koji su otplesali cha-cha-cha na film 'Istjerivači duhova'. 

- Ti si zvijezda koja najbolje glazbeno interpretira svaki ples. Ono što me smeta je što visiš na nazad, ali nadam se da su drugi parovi vidjeli kako izgleda cha-cha-cha - rekla je Tamara Damiru. 

- Duh Helene je od tebe napravio dobrog plesača - poručio mu je Dinko. Damir i Helena su osvojili 30 bodova. 

Zbog najmanjeg broja bodova od publike, u plesni dvoboj ušli su Nives Celzijus i Mateo Cvenić, te Sonja Kovač i Gordan Vogleš. 

- Jako sam razočarana i nisam ovo očekivala - komentirala je Celzijus. Parovi su u trideset sekundi morali prezentirati najbolje od tanga i osvojiti žiri kako bi ostali u natjecanju. Žiri se složio da su se bolje snašli Sonja i Gordan te su tako zaslužili ostanak u showu. Svoju plesnu avanturu završili su Nives i Mateo. 

- Hvala svima koji su nas podržali. Ovo je jedna predivna ekipa i imao sam čast raditi s ovim divnim ljudima. Hvala ti Nives na svemu - rekao je Mateo.

- Nives će se napokon naspavati i posvetiti djeci - komentirala je Nives. 

ŠOKIRALI HANU IZ GOSPODINA SAVRŠENOG: 'Gospođo, dođite na policiju, dobili smo snimku vašeg incidenta'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.