To je to što me zanima!

Američki Savršeni mislio da je gay, nevinost izgubio u emisiji

Sve se dogodilo za vrijeme snimanja u Mallorci. Kad su se ugasile kamere i kada su shvatili da su sami, Colton je pozvao Cassie u svoju sobu. Sjedećeg jutra producenti su pokucali na vrata, ali oni nisi otvorili
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Australski 'Gospodin Savršeni' postao je viralni hit zbog posla

Jedan od američkih 'Gospodina savršenih', Colton Underwood (28), u svojoj je autobiografiji 'The First Time' progovorio o svom privatnom životu. Dugo je mislio da je gay, sve dok nije upoznao sadašnju djevojku, također kandidatkinju showa, Cassie Randolph (24). Prema pisanju stranih medija, s njom je izgubio nevinost, i to za vrijeme snimanja emisije.

U svojoj je knjizi opisao detalje svog prvog spolnog odnosa. Sve se dogodilo za vrijeme snimanja u Mallorci. Kad su se ugasile kamere i kada su shvatili da su sami, Colton je pozvao Cassie u svoju sobu. Sjedećeg jutra producenti su pokucali na vrata, ali oni nisi otvorili, jer kako kaže, 'nisu bili spremni'. 

- Nije bilo sumnje da ćemo završiti goli jedno ispred drugoga - napisao je.

Između ostalog, u svojoj je knjizi detaljno opisao svoju borbu s vlastitom seksualnošću. U osnovnoj je školi prvi put pomislio da je gay. Te mu godine nisu ostale u najboljem sjećanju, jer uistinu nije znao tko je. Sve se nastavilo i u srednjoj školi, kada su ga vršnjaci počeli maltretirati. Uz sve što je skupljao u sebi, morao se boriti i s pogrdnim imenima njegovih školskih kolega.

- Zvali su me Fatso jer sam tada bio punašniji. Sve to je dovelo do toga da mi je u javnosti postalo biti neugodno. Tada mi je bilo jako teško, nisam vjerovao u sebe i nedostajalo mi je samopouzdanja - napisao je. 

Kasnije je ušao u sportske krugove i postao kapetan momčadi američkog nogometa. Bio je svjestan kako je javnost nametnula stereotip da kapetan mora imati puno djevojaka i seksualnih odnosa. Tada mu se ponovno vratila sumnja da je gay, sve dok nije upoznao Cassie.

Colton je  priznao i kako je pozitivan na korona virus. Prije nekoliko dana videopozivom s javio u emisiju 'Good Morning America' i rekao kako se osjeća bolje. 

- Malo je zastrašujuće, ali polako se vraćam u normalu - dodao je. 

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Gospodin Savršeni izvisio zbog gay romanse djevojaka u showu

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 03.04.2020.

    Mislio ?! Ne bih u daljnje analize jer je s ovom riječju sve rečeno.

  • pingvin. 03.04.2020.

    Što portir kaže na sve to???

  • ..D a r k w o o d.. 03.04.2020.

    Pa ništa čudno, psiha je moćna stvar, ispiranjem mozga danas petogodišnji dečkiči govore da su curice, curice da su dečkiči,oblače ih u skladu tog što izjavljuju,daju hormone kao pripremu za mijenjanje spolnih obilježja,kada tu krajnost postigneš na taj način,tada nije čudno da se Joži digne na Peru jer si je zamislio da je Marica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare