To je to što me zanima!

Amra iskreno o odnosu sa 'Savršenim' Tonijem: To nije tip muškarca kojeg lako zaboravite

Natjecateljica treće sezone 'Gospodina Savršenog' u showu nije skrivala osjećaje prema Toniju. Prošlo je nekoliko mjeseci od snimanja, a sada je progovorila o tome i je li ga preboljela
Vidi originalni članak

O svom odnosu s Tonijem Šćulcem u showu 'Gospodin Savršeni' za RTL.hr progovorila je jedna od kandidatkinja Amra Salihćehajić. U showu je bila uvjerena da je s Tonijem imala poseban odnos, a na kraju je on odabrao Stankicu Stojanović.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Amra u showu nije skrivala osjećaje prema Toniju, a sada kada je prošlo nekoliko mjeseci od snimanja showa, progovorila je o svojim osjećajima i je li ga preboljela.

- Nije to tip muškarca kojeg olako zaboravite. Nekoga se sjetiš, a nekog pamtiš - rekla je Amra te otkrila što misli o Tonijevom i izboru i je li s njom propustio priliku života.

BILA U VEZI S TONIJEM FOTO Stankica mijenja izgled nakon prekida sa 'Savršenim', evo rezultata estetskog zahvata

- Ovisi iz kojeg se ugla gleda. Ako ne traži ženu koja je prvenstveno prijatelj, pa tek onda žena, ljubavnica, suputnik kroz život - onda ništa nije izgubio. Toni zna treba li mu više ili manje od mene - objasnila je.

Podsjetimo se, Amra je još prije otkrila je da je s Danijelom Novaković poslije showa ostala u odličnim odnosima i među prvima joj je poslala poruku isprike za svoje izjave o njoj, dok je s Oliverom Matijević kompliciranija situacija.

U showu su se djevojke često međusobno optuživale da su ušle u natjecanje iz krivih razloga i zbog promocije, a Amra tvrdi da ne vidi ništa loše u tome. Djevojke su ju često optuživale da laže i preuveličava priče.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • J€l€na 15.05.2022.

    Ovo je bas tip muskarca koji se brzo zaboravi, prazan u svakom smislu ..

  • Zagorov_pajdo_Chico 14.05.2022.

    i ti si još dite u glavi ja bi rekao...

  • Plankton_1 14.05.2022.

    Jbt,pa ima li tome kraja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare