Obavijesti

Show

Komentari 14

Amra iskreno o odnosu sa 'Savršenim' Tonijem: To nije tip muškarca kojeg lako zaboravite

Amra iskreno o odnosu sa 'Savršenim' Tonijem: To nije tip muškarca kojeg lako zaboravite
3

Natjecateljica treće sezone 'Gospodina Savršenog' u showu nije skrivala osjećaje prema Toniju. Prošlo je nekoliko mjeseci od snimanja, a sada je progovorila o tome i je li ga preboljela

O svom odnosu s Tonijem Šćulcem u showu 'Gospodin Savršeni' za RTL.hr progovorila je jedna od kandidatkinja Amra Salihćehajić. U showu je bila uvjerena da je s Tonijem imala poseban odnos, a na kraju je on odabrao Stankicu Stojanović.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Amra u showu nije skrivala osjećaje prema Toniju, a sada kada je prošlo nekoliko mjeseci od snimanja showa, progovorila je o svojim osjećajima i je li ga preboljela.

- Nije to tip muškarca kojeg olako zaboravite. Nekoga se sjetiš, a nekog pamtiš - rekla je Amra te otkrila što misli o Tonijevom i izboru i je li s njom propustio priliku života.

FOTO Stankica mijenja izgled nakon prekida sa 'Savršenim', evo rezultata estetskog zahvata
FOTO Stankica mijenja izgled nakon prekida sa 'Savršenim', evo rezultata estetskog zahvata

- Ovisi iz kojeg se ugla gleda. Ako ne traži ženu koja je prvenstveno prijatelj, pa tek onda žena, ljubavnica, suputnik kroz život - onda ništa nije izgubio. Toni zna treba li mu više ili manje od mene - objasnila je.

Podsjetimo se, Amra je još prije otkrila je da je s Danijelom Novaković poslije showa ostala u odličnim odnosima i među prvima joj je poslala poruku isprike za svoje izjave o njoj, dok je s Oliverom Matijević kompliciranija situacija.

U showu su se djevojke često međusobno optuživale da su ušle u natjecanje iz krivih razloga i zbog promocije, a Amra tvrdi da ne vidi ništa loše u tome. Djevojke su ju često optuživale da laže i preuveličava priče.