To je to što me zanima!

Ana iz 'Života na vagi' pokazala koliko je mršavija: Idem do cilja

Ana je u četvrtu sezonu spomenutog showa ušla sa 139,9 kilograma, a izašla je sa 103,3 kilograma. Njezin nastavak transformacije nakon showa pohvalio je i trener Edin Mehmedović
Vidi originalni članak

Bivša kandidatkinja 'Života na vagi' Ana Žderić (23) ponosno pokazuje svoju novu figuru na društvenim mrežama. Objavila je dvije fotografije u istoj odjeći. Jedna od njih nastala je prije ulaska u show, a druga je snimljena nedavno. 

POGLEDAJTE VIDEO: Trenerica Sanja Žuljević u 24 pitanja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Upravo ta odjevna kombinacija pokazuje koliko je Ana radila na sebi i smršavjela. 

- Koračam polako prema svojem cilju - napisala je Ana, koja se nakon showa nije predala te i dalje vježba i pravilno se hrani.

Ana je u četvrtu sezonu spomenutog showa ušla sa 139,9 kilograma, a izašla je sa 103,3 kilograma. Njezin nastavak transformacije nakon showa pohvalio je i trener Edin Mehmedović.

ŽIVOT NA VAGI Matei se nakon finala showa izgubio trag: Osjećala sam da se duša raspada, ogolila sam se...

- Bravo, Ane - napisao joj je u komentaru ispod fotografije. 

Ana je zahvaljujući showu pronašla i novog dečka. U vezi je s kandidatom pete sezone 'Života na vagi' Dominikom Kračunom (23). 

- Da vas upoznam sa svojom misterioznom djevojkom koja je postala jedna od najvećih motivacija u životu. Vratila mi je vjeru u ljude, ali i u ljubav koju sam davno izgubio. Moja draga Ana mi je bila najvažnija u ovom procesu, ona je jedina znala kroz što prolazim i kolika motivacija mi je potreba da izdržim do kraja. Zahvalan sam joj na svemu i postoji 101 razlog zašto sam tu curu zavolio najviše na svijetu - napisao je Dominik nakon što se saznalo tko mu je 'ukrao' srce. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • dantejebo 04.03.2021.

    konačno netko ko se uhvatio posla, a ne kao većina, izađe van vrati se starim navikama i prodaju priču , ne znate vi kako je teško

  • _MAX_ 03.03.2021.

    prava ljepotica!

  • 03.03.2021.

    Bome je super stesala.Svaka čast na upornosti

Komentiraj...
Vidi sve komentare