Show

Komentari 29

Matei se nakon finala showa izgubio trag: Osjećala sam da se duša raspada, ogolila sam se...

Matei se nakon finala showa izgubio trag: Osjećala sam da se duša raspada, ogolila sam se...

Bivša kandidatkinja 'Života na vagi' je ranije rekla kako joj je drago što je cijela Hrvatska čula njezinu priču. U showu je otvoreno progovorila o svom problemu. Izašla je svojevoljno, no sada je sve jača

Slavonka Matea Ilinčić (24) u petoj sezoni 'Života na vagi' nije se pojavila u finalnoj emisiji showa, a gledatelji su se pitali koji je razlog što se nije pojavila. Naposljetku je objasnila kako samo najjači opstaju, ali da se nije mogla zamisliti u elegantnoj haljini. Još nije došla do svog cilja, no odlučna je u svojim namjerama.

POGLEDAJTE VIDEO: Sanja Žuljević u 24 pitanja

Oglasila se na društvenim mrežama i napisala kako joj je teško te da je svjesna kako će biti još teže. Ali ne želi odustati, već će se boriti i nakon showa. 

- Ogolila sam prvenstveno svoje tijelo, ali i dušu. Duša je ono što čini osobu neizmjerno sretnom, tužnom, melankoličnom. Nedavno sam osjećala da se raspada, ali nije. Sada se polako obnavlja i popravljam je. Komadić po komadić - napisala je Matea. 

Ranije je rekla kako joj je drago što je cijela Hrvatska čula njezinu priču, jer smatra kako je primjer da se sve može. 

- Prerano sam spoznala težinu života, ali izborila sam se i još uvijek se borim. Idem dalje još jača, borbenija, bez predaje - objasnila je Ilinčić. 

- Ja sam cijeli život mršava bila i sa 16 godina dogodio se brodolom u mom životu, završila sam na psihijatriji i ja sam se udebljala od lijekova, antidepresiva. Razlozi su bili obiteljske svađe i rastava braka i to je na mene jako utjecalo. Ne sjećam se jesu li oni meni ikad rekli 'oprosti' - ispričala je svojedobno u početku showa.

 

Najčitaniji članci