To je to što me zanima!

Ana je na mukama: 'Brate, ne znam engleski, kako ću pjevati'

NEKOĆ PLAVUŠA Marković je krajem ožujka u realityju posjetio zaručnik Ante Stari. Iako je bio obučen u nindžu, odmah ga je prepoznala. Ana voli eksperimentirati s frizurama, a pokazala je i da nije uvijek bila brineta
Vidi originalni članak

Big Brother stanarka Ana Marković (27) već je na samom početku showa pokazala nezavidno znanje stranih jezika. Engleski konobarice iz Bjelovara je 'nezaboravan' stoga se i žali na novi tjedni zadatak koji uključuje pjevanje hitova stranih izvođača.

'TRESLE' SE PLAHTE BB Bojan je pokazao guzu, a 'pao' je i seks s Ana-Marijom?

- Što je tebi brate, di ću ja to pjevati? Daj brate, pa ne znam ti ja engleski - rekla je Ana kada je vidjela da će morati pjevati Abbin singl 'Waterloo'. 

U novom tjednom zadatku 'Big Brother Hrvatska talent show' stanari će uz pjevačke sposobnosti pokazati i one plesačke te stati na pozornicu pred gledateljstvo. Sve će zasigurno zaintrigirati prva grupa, ali i jedina koja slabo zna engleski jezik.

Uz Anu će Lidija Marković Ribica (46), Marijan Lisak (48) i Antonio Orač Orky (26) morati plesati i pjevati Tajčin hit 'Hajde da ludujemo ove noći' te Abbinu pjesmu 'Waterloo', što im je očigledno teško palo. Četveročlani tim moraju impresionirati gledatelje i tako, kako kažu, nemoguće učiniti mogućim.

Bjelovarčanka je dosta puta uspjela nasmijati ili pak neugodno iznenaditi gledatelje svojim ispadima, a trenutak koji je definitivno privukao pažnju, najviše zbog neznanja stranog jezika, definitivno je intervju s Big Brotherom u ispovjedaonici koji se dogodio u veljači.

Kada je bivšeg stanara Nikolu Vidovića (22), koji se s lažnom obitelji 'skrivao' u tajnoj kući, Big Brother predstavio kao 'revizora Europske Unije', na engleskom ju je upitao kako joj se sviđa.

- Good, good. Very good. Dobar mi je. Very... kako bih ti ono rekla, znači, nice. Very nice. Very... nice, evo - odgovorila je Marković. Konobarica za sebe kaže da je snalažljiva, pa da joj nije problem pričati na engleskom, ali čini se kako je sada promijenila mišljenje. 

SNIMIO NAŠ ČITATELJ BB Luka Rok s plavušom na večeri: Već je zaboravio Anezi?

Marković je krajem ožujka u realityju posjetio zaručnik Ante Stari. Obučen u nindžu, Ante se prvo kretao oko ostalih stanara, a zatim je prišao Ani koja ga je odmah prepoznala. Imao je svega dvije minute da joj preda poklon i napusti kuću.

- Je li ovo Ante? Ante? - pitala je. Zaručnik joj je zatim dao narukvicu koju joj je kupio ranije, a Ana je presretna i u nevjerici gledala u nindžu. 

SPOLNA ZLOUPORABA DJETETA U zatvor na četiri i pol godine: Osudili izbačenog BB stanara

Bjelovarčanka voli eksperimentirati s frizurama u showu, a na društvenoj mreži je pokazala i da nije uvijek bila brineta. 

Idi na 24sata

Komentari 65

  • alexkler 06.04.2018.

    Zbog kasnog termina,ne gledam vise i jako mi je drago zbog toga .Navijam da pobijedi netko tko je najiskreniji

  • cornelie 03.04.2018.

    Jadan taj zaručnik kaj se za nju zaručio

  • Kleopatra ❤ 03.04.2018.

    ja ne gledam ovu glupost i sve što znam je ono što vidim tu i to samo u naslovu ali iz toga mislim da mogu zaključiti da je ovom realitiju odzvonilo jer je veliki brat počeo tražiti znanje od kandidata tako da ..... hmmmmm

Komentiraj...
Vidi sve komentare