Obavijesti

Show

Komentari 65

Ana je na mukama: 'Brate, ne znam engleski, kako ću pjevati'

Ana je na mukama: 'Brate, ne znam engleski, kako ću pjevati'
16

NEKOĆ PLAVUŠA Marković je krajem ožujka u realityju posjetio zaručnik Ante Stari. Iako je bio obučen u nindžu, odmah ga je prepoznala. Ana voli eksperimentirati s frizurama, a pokazala je i da nije uvijek bila brineta

VIDEO

Big Brother stanarka Ana Marković (27) već je na samom početku showa pokazala nezavidno znanje stranih jezika. Engleski konobarice iz Bjelovara je 'nezaboravan' stoga se i žali na novi tjedni zadatak koji uključuje pjevanje hitova stranih izvođača.

BB Bojan je pokazao guzu, a 'pao' je i seks s Ana-Marijom?
BB Bojan je pokazao guzu, a 'pao' je i seks s Ana-Marijom?

- Što je tebi brate, di ću ja to pjevati? Daj brate, pa ne znam ti ja engleski - rekla je Ana kada je vidjela da će morati pjevati Abbin singl 'Waterloo'. 

U novom tjednom zadatku 'Big Brother Hrvatska talent show' stanari će uz pjevačke sposobnosti pokazati i one plesačke te stati na pozornicu pred gledateljstvo. Sve će zasigurno zaintrigirati prva grupa, ali i jedina koja slabo zna engleski jezik.

Uz Anu će Lidija Marković Ribica (46), Marijan Lisak (48) i Antonio Orač Orky (26) morati plesati i pjevati Tajčin hit 'Hajde da ludujemo ove noći' te Abbinu pjesmu 'Waterloo', što im je očigledno teško palo. Četveročlani tim moraju impresionirati gledatelje i tako, kako kažu, nemoguće učiniti mogućim.

Bjelovarčanka je dosta puta uspjela nasmijati ili pak neugodno iznenaditi gledatelje svojim ispadima, a trenutak koji je definitivno privukao pažnju, najviše zbog neznanja stranog jezika, definitivno je intervju s Big Brotherom u ispovjedaonici koji se dogodio u veljači.

Kada je bivšeg stanara Nikolu Vidovića (22), koji se s lažnom obitelji 'skrivao' u tajnoj kući, Big Brother predstavio kao 'revizora Europske Unije', na engleskom ju je upitao kako joj se sviđa.

 

Veri gud, Ana. Tenkju. #bigbrother #bb2018 #tajneilazi

A post shared by Big Brother Hrvatska (@bigbrother_hrvatska) on

- Good, good. Very good. Dobar mi je. Very... kako bih ti ono rekla, znači, nice. Very nice. Very... nice, evo - odgovorila je Marković. Konobarica za sebe kaže da je snalažljiva, pa da joj nije problem pričati na engleskom, ali čini se kako je sada promijenila mišljenje. 

BB Luka Rok s plavušom na večeri: Već je zaboravio Anezi?
BB Luka Rok s plavušom na večeri: Već je zaboravio Anezi?

Marković je krajem ožujka u realityju posjetio zaručnik Ante Stari. Obučen u nindžu, Ante se prvo kretao oko ostalih stanara, a zatim je prišao Ani koja ga je odmah prepoznala. Imao je svega dvije minute da joj preda poklon i napusti kuću.

- Je li ovo Ante? Ante? - pitala je. Zaručnik joj je zatim dao narukvicu koju joj je kupio ranije, a Ana je presretna i u nevjerici gledala u nindžu. 

U zatvor na četiri i pol godine: Osudili izbačenog BB stanara
U zatvor na četiri i pol godine: Osudili izbačenog BB  stanara

Bjelovarčanka voli eksperimentirati s frizurama u showu, a na društvenoj mreži je pokazala i da nije uvijek bila brineta. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu