Obavijesti

Show

Komentari 37

BB Luka Rok s plavušom na večeri: Već je zaboravio Anezi?

BB Luka Rok s plavušom na večeri: Već je zaboravio Anezi?
11

Bivši natjecatelj Big Brothera i sam se pohvalio kako je 'naletio' na konobara koji ga je prepoznao, pa mu je iz zezancije na račun nacrtao smajlića i cifru od 1.000.000 kuna za platiti

VIDEO

Bivši stanar Big Brother kuće, Luka Rok Medunović (23), nakon izlaska iz showa uživao je u Novalji, dok se za blagdane odlučio vratiti u Zagreb. Sinoć je viđen u društvu vlasnice licence i organizatorice izbora za Miss Varaždinske županije, Ratke Marković. Dvojac se častio u zagrebačkom restoranu, a čini se kako je Luka za to vrijeme zaboravio na reality 'simpatiju' Alenu Nezirević Anezi (31) koja se još uvijek natječe u showu. 

- Luka i plavuša s kojom je bio u društvu, su bili nasmijani i odlično raspoloženi. Restoran je bio poluprazan tako da im nitko nije prilazio niti ih je komentirao. On je svako malo bio na mobitelu, pa se djevojka na momente i dosađivala - rekao je naš čitatelj koji se zatekao u blizini.

Bivši natjecatelj Big Brothera i sam se pohvalio kako je 'naletio' na konobara koji ga je prepoznao, pa mu je iz zezancije na račun nacrtao smajlića i cifru od 1.000.000 kuna za platiti. Dvojac je bio ležerno obučen, a nakon večere su se zaputili u smjeru Zagrebačke katedrale. 

Ratka osim što je organizatorica izbora za Miss, odnedavno je i dizajnerica koja svoje dizajnerske komade prodaje preko društvenih mreža. Luka je komentirao kako je njihov odnos 'strogo poslovan', pa se možda 'ubaci' i u modne vode. 

Pjevačica u usponu iz Vrsara, Anezi, prošli je tjedan u Big Brotheru komentirala kako joj se Luka sviđa, ali da ona svoju glazbenu karijeru ne želi graditi preko kreveta.

- Da, čovjek mi je bio privlačan. Nitko mi ne zna reći 'bravo što se nisi poseksala s njim pred kamerama', znate samo pljuvati što mi se svidio muškarac koji je bio u Big Brother kući - rekla je Anezi stanarima. S Lukom je pobijedila u 'najdužem poljupcu' kada su za zadatak imali Guinnessove rekorde. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije