To je to što me zanima!

Ana prekinula vezu s Marinkom nakon Braka na prvu: Spremam se za mirovinu, idem na Havaje

Za najstariji par ove sezone mnogi su imali velika očekivanja, ali odvojen život teško im je 'pao' jer Ana živi u SAD-u, a Marinko u Hrvatskoj. Udaljili su se, tvrdili da su osjećaji isti kao i u showu pa prekinuli
Vidi originalni članak

Ana Marinko su se u emisiji zaista zaljubili što su odmah vidjeli gledatelji, ali i drugi kandidati. U završnici showa 'Brak na prvu' samo je Marinko sjedio na kauču, a Ana se videopozivom javila iz Amerike, rekli su da će odnose pokušati izgladiti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prošlo je godinu dana od snimanja i čini se da nisu uspjeli ostati skupa.

- Marinko i ja vidjeli smo se dvaput, a ove godine kad sam bila u Hrvatskoj s kćeri krajem svibnja i početkom lipnja. Bio je to zaista lijep i srdačan susret. Prije i poslije toga poslije poslali smo si nekoliko poruka. I to je sve - rekla je za RTL.hr.

IPAK NEĆE BITI RODITELJI Ivona iz 'Braka na prvu' otkrila istinu o trudnoći: 'Vjerujem da su svi primijetili da se šalim'

Otkrila je i da se nakon povratka kući jako razboljela, a zasmetalo joj je što ju Marinko niti jednom nije nazvao već joj je samo tu i tamo poslao poruku.

- Nakon povratka u Kaliforniju oboljela sam od korone i trebalo mi je jako dugo da se oporavim. Tako da je fokus bio na meni, pa mi je Marinko slao kratke poruke svaki dan i bio mi podrška. Očekivala sam više topline. Vjerojatno nije tip koji zna dijeliti osjećaje na daljinu. Jako mi je nedostajao. Marinko i ja nismo u vezi tako da ne znam gleda li show 'Brak na prvu' i kakvo ima mišljenje o tome - rekla je.

Rekla je da njezina kćer uz nju gleda emisiju i da je jako ponosna na nju. 

- Moja Jenny gleda sa mnom emisiju i veoma je oduševljena i ponosna na mene. Sviđamo joj se Marinko i ja kao par. Samim tim što je upoznala Marinka, sviđa joj se i kao čovjek. Ali je svjesna da tu ne može biti ništa više od prijateljstva - dodala je.

TVRDI DA NIJE GLUMICA Sanela iz 'Braka na prvu' otkrila istinu o ružnom prekidu zaruka s Edinom: 'Digao je ruke od nas'

Iako u showu nije dobila dugotrajnu ljubav, dobila je lijepa prijateljstva.

- S Gordanom i Milanom sam u kontaktu, razvilo se lijepo prijateljstvo i kad budem na proljeće dolazila, obavezno ćemo provesti vrijeme zajedno. Sretna sam što sam upoznala tako drage ljude.

Kaže da joj je sudjelovanje u showu promijenilo život i da je Marinko iz nje izvukao njezinu najljepšu stranu.

- Show mi je promijenio život tako što sam puno novog naučila o sebi. Spoznala sam tko sam ja uz drugog čovjeka. On je izvukao ono najbolje iz mene i naučio me kako ljubav uzeti i nesebično je dati. Oplemenio me kao osobu i ženu. Vratio mi izgubljeno samopouzdanje te vjeru u ljubav i sreću. Napravio me boljom i jačom osobom na čemu sam mu neizmjerno zahvalna. Vratio me u život i pokazao mi da sam još uvijek živa, da još mogu voljeti i puno toga dati drugoj osobi. U showu sam upoznala puno dragih ljudi s kojima sam ostala u kontaktu i čujemo se i samim tim već sam puno bogatija osoba. Hvala dragom Bogu na njima, volim ih i svi su oni postali dio mog života. Dobila sam predivnog partnera koji je džentlmen i kavalir u svakom pogledu. Koji mi je bio oslonac i podrška u svakoj sekundi. Koji me vodio kroz cijeli eksperiment. Moj je život bogatiji za nešto što ću uvijek pamtiti - rekla je emotivno Ana.

Rekla je i da se planira pripremati za mirovinu pa će s kćeri otputovati na Havaje ili u Meksiko.

- Planiram se pripremati za mirovinu. Namjeravam s kćeri otputovati što prije na odmor od ove prošle godine na Havaje ili Meksiko, naša omiljena destinacija. Na proljeće bismo došli u Hrvatsku i obišli obitelj i prijatelje te iskoristili vrijeme da proputujemo našim lijepim Jadranom - dodala je za kraj.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • 10.12.2021.

    Ma neeeeeeeSuper su se proveliPonešto zaradiliI što fali?

  • Ingrid13 10.12.2021.

    Nadam se da će mu Vesna kupiti kvalitetniju farbu za kosu. Sad imaju love..

  • dinamary 09.12.2021.

    Nije me iznenadilo, jer od samog pocetka se vidjelo da on nije zaljubljen...Ana je gurala tu vezu, ona se davala, izgarala, za razliku od njega. Zasluzuje ona puno bolje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare