Show

Komentari 10

Ivona iz 'Braka na prvu' otkrila istinu o trudnoći: 'Vjerujem da su svi primijetili da se šalim'

Ivona iz 'Braka na prvu' otkrila istinu o trudnoći: 'Vjerujem da su svi primijetili da se šalim'

U posljednjoj epizodi showa 'Brak na prvu' dva su se ljubavna para zaručila, a Ivona je iskoristila priliku kako bi se našalila, pa je izazvala pravu pomutnju na društvenim mrežama

Kandidati showa 'Brak na prvu, Ivona Pendić (25) je sa suprugom Kristijanom Milanovićem (25) šokirala gledatelje izjavom za koju se ispostavilo da je šala. Naime, Ivona je nakon dvije prosidbe u showu rekla da je trudna, a gledateljima ta sitnica nije promaknula pa je pokrenula lavinu komentara na društvenim mrežama.

- Većina mojih izjava u eksperimentu sadrži sarkazam. Sarkastična sam i volim se na takav način šaliti. Vjerujem da su gledatelji primijetili da je riječ o šali s obzirom na zaruke koje su se dogodile u showu - objasnila je za RTL.

POGLEDAJTE VIDEO:

Iako je nekim gledateljima bilo jasno da je riječ o šali, drugi nisu bili potpuno sigurni, pa je ovom izjavom Ivona razjasnila da ipak nije trudna. 

- Je li Ivona na kraju rekla da je trudna? - pitala je jedna od gledateljica, a druga je odgovorila:

- Premotavala sam nekoliko puta tu scenu i da, rekla je to! 

Ivona se sa svima odlučila našaliti nakon što su se dva para u showu zaručila, Andrea i Mislav te Sanela i Edin. Dok su im ostali kandidati showa čestitali na zarukama, u pozadini se mogla čuti Ivona koja je Kristijanu rekla da je pravi trenutak da svima kažu da je u 'drugom stanju'. 

Par je bio velikom broju gledatelja jedan od najdražih, a iako nisu iz showa izašli kao ljubavni par, kemija između njih ipak postoji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci